BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Kytkinmurheet historiaan

2017-03-01 15:47:44 by
Ajo loppuu nopeasti lyhyeen jos kytkin pääsee pettämään. Racelta löytyy kytkinmurheisiin roppakaupalla lääkkeitä monelta eri merkiltä.



Käytännössä kaikkiin teiltä tavattaviin autoihin löytyy meiltä kytkin. Hyväksi havaittu peruspakettihan on laadukas massalevy ja jämäkämpi asetelma Sachsin SRE valikoimasta tai vastaavat kitit muilta valmistajilta. Isommille väännöille sitten sintteriä tai äärimmäisessä tapauksessa monilevyistä sarjaa.

Kaikilta valmistajilta löytyy myös nykypäivänä varsin kysyttyjä kaksoismassan muutossarjoja joilla rallattava ja koliseva kaksoismassa korvataan kovalla potalla. Sekä teräs että alumiinivauhtiksia saa myös erikseen, ja myynnistä löytyy sitten monilevpakkoja Xtremen tai Sachs SRE:n valikoimasta.

Tutustu valikoimaan ja pyydä tarjous jos nykyisen kytkimen kesto epäilyttää. Alla linkit itse tuotteisiin.

Listaukset kaikille merkeille:
»» Sachs SRE kytkimet
»» Clutch Masters kytkimet
»» Black Diamond kytkimet
»» Xtreme Clutch kytkimet


Suosittuina viriasetelmina moneen custom sarjaan löytyvät mm. Sachs Sre 785, 765 ja 763 -asetelmat myös erikseen. alk. 299€
»» Sachs SRE 785, 765, 763, 707 ja 645 asetelmat

Jos remppa on isompi, saa meiltä tietenkin myös vauhtipyörän pultteja, stefat ja työsylinterit jos nekin haluaa uusia. Jokaista nippeliä ei verkosta löydy joten erikoisemmat pisteosat kannattaa kysyä myynnistä.