BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

OBP hydraulisten käsijarrujen listaus uusittu

2017-01-24 15:30:34 by


OBP hydrauliset käsijarrut käytiin juuri läpi. Listalta tiputettiin muutama pelkkä runkomalli pois ja katsottiin mallit vuoden 2017 tasalle.



OBP eli Optimum Balance Products valmistaa monenlaisia performance palikoita joista tärkeimpiä ovat hydrauliset kässärit ja erilaiset pedalboxit.

Käsijarrut
- Vaaka, 45 tai pystykahvalla.
- Kahvat 280 tai 600mm mitaltaan ja lyhennettävissä.
- Saatavana yhdellä tai kahdella sylinterillä.

Kahvan pituus ja kulma nyt ovat ihan mielipidekysymyksiä. Sylintereiden määrä tulee valita takajarrulinjojen määrän mukaan. Vanhemmissa autoissa on usein vain yksi takajarrulinja jolloin voidaan käyttää yhden sylinterin mallia. Uudemmissa kahden linjan malleissa taas käytetään kahta sylinteriäkin.

Puhtaissa kilpureissa ilman abseja ei kahta linjaa ole yleensä perusteltua käyttää ja liitostenkin soisi olevan minimissään, mutta kadulla ajettavissa autoissa on absien toimivuus pakollista.

Hydraulinen käsijarru on myös katulaillinen. Hydraulinen jarru pitää kuin tauti, mutta seistessään pitkään voi paine laskea ja auto löytyäkkin muulta kuin mihin sen jätti. Tästä syystä katsastuksessa vaaditaan ainankin virallisesti myös alkuperäinen käsijarru.

Kässäreitä on aika monta erilaista, eli niitä pääsee selaamaan myös sylinterien määrän ym. valintojen mukaan.
»» OBP hydrauliset käsijarrut

Lisäksi valikoimasta löytyy muutakin kässäreihin ja jarruihin liittyvää:
»» OBP pedalboxit

»» OBP jarrujen linjalukko
Jarrulinjan sulkemiseen täysin esim. burniksissa.

»» OBP jarrupaineen säädin
Jarrubalanssin säätämiseen.

»» OBP pedalboxien irtosylinterit & tarvikkeet
Irtosylinterit saatavilla .625", .7" ja .75" koossa. Pedalboxeihin ja käsijarruihin. Kiinnitys "yleismallinen" eli käy monen eri merkin runkoihin. Sivuilla myös tarkemmat mitat.

»» Jarrunesteet
Castrol, Black Diamond ja Red Line nesteet.