Uutisia 17.9.2010

by


Yleismalliset pakoputken tiivisteet 2,5 ja 3" koossa
Yleismallisia pakoputkiston tiivisteitä on kysytty tasaista tahtia, ja viimein niille keksittiin toimittaja ja tilattiin kasa hyllyyn. Myös muita kokoja metsästetään pikkuhiljaa, mutta nuo ovat ne mille tuntuu olevan eniten kysyntää.
2.5" ja 3" pakoputken tiivisteet löydät tästä *klik*

Toyota Supra, Aristo ja Soarer jarrupalasekamelska
Hieman harvinaisemmat autot on yleensä merkattu katalogeissa vähän miten sattuu, eikä Toyotan mallisto ole tässä kohtaa poikkeus. Tilasimme edellisessä Black Diamond tilauksessa suurimman osan potentiaalisista paloista varastoon jotta sopivuudet voidaan selvitellä once and for all.
Ongelmahan on siinä, että kyseisiä malleja on tehty eri jarrukombinaatiolla jotka on valmistajan listoilla merkattu (tai arvattu) hyvin epämääräisesti.
Haussa onkin siis muutama yhteistyökykyinen toyota-specialisti asiakas paloja ja autoaan vertailemaan. Tietenkin on positiivista jos pääsee paikan päälle käpistelemään paloja sen sijaan että paketteja lähetellään eestaas monta kertaa. Luvassa on kuppi kuumaa ja mielihyvä autoaiheisen mysteerin selvittelemisestä.

Facebook lukijamäärä kasvoi viimeviikolla 55 naamalla lukemaan 363
Facebook sivustolla onkin tämän kunniaksi pieni täky ilmoilla tämän viikonlopun, ja jos päästään yli 400 ihmisen niin luvassa on jotain kivaa sekä uusille että vanhoille lukijoille.
Race.Fi Facebook sivusto *klik*

Verkkokaupassa tapahtuu kulissien takana
Verkkokauppamme ohjelmistossa on syyskuun alusta noteerattu yli 50% parannus ajassa jonka palvelin käyttää sivun luomiseen. Koska sivun luominen on vain ensimmäinen vaihe ketjussa jossa sivu lävähtää näytölle, on parannus kokonaisuudessa tiedon siirtoajat yms. huomioiden noin 20% luokkaa, ihan tuntuva parannus siis.
Parannus saatiin aikaan ohjelmiston eri vaiheiden kuluttaman ajan mittaamisella ja pienellä optimoinnilla. Vähän kuin auton lastutus muttei sinne päinkään, haha.
Vertailu perustuu kirjoitushetkellä 155122 sivujen katseluun, ja on käytössä myös jatkossa.

Mainosbannerit
Sivumme ylälaidassa pyörii nyt muutama mainosbanneri. Niitä klikkaamalla pääsee bannerin aiheen sivulle suoraan, eli klikkaamalla esimerkiksi Quaifen tarjouksen banneria pääset sivulle josta löytyvät tiedot Quaifen tarjouksesta, ja Whitelineä klikkaamalla puolestaan Whitelinen tarjouksen sivulle.

Jälleen kerran omasta ja yritykseni puolesta hyvää viikonloppua!
Race.Fi / Willem