Ajankohtaista: Hyvää uutta vuotta 2020! Tarjous: Schenker toimitukset 4,90€. Yli 200€ tilauksen toimitus ilmaiseksi.

Katsaus alustan osiin

2016-12-19 17:23:35 by


Duunailtiin vaihteeksi kahden aikasemman katsauksen jatkoksi alustoista ja puslista pientä katsausta. Kauttamme on saatavilla hurjasti erilaisia alustan palikoita madallusjousista polyuretaanipusliin.

AlustasarjatD2
D2 valmistaa laadukkaita mallikohtaisia säädettäviä alustasarjoja ja ilmajousisarjoja. D2 on niittänyt suomessa mainetta pitkään ja onkin hyvin löytänyt paikkansa markkinoilla. D2 alustat toimivat myös moitteitta talviolosuhteissa ja niissä on hintalaatusuhde kohdallaan. Myös alustojen verkkokauppa listaus on päivitetty ja uusia mallejakin tuli mukavasti lisää.
»» Race: D2 säädettävät alustasarjat
»» Race: D2 ilmajousisarjat

Eibach
Eibach on laadukas ja iso Saksalainen pääasiassa alustasarjojen valmistaja jolta löytyy kaikkeen käyttöön sopivaa osaa. Suosituimmat tuotteet Eibachilta on ylivoimaisesti Pro-kit madallusjouset sekä B12 iskarijousi kombot, eli alustasarjat. Eibach tekee myös säädettävää alustaa, Pro-street S mallina, kyseessä on erittäin katuystävällinen ja hyvin säädettävä alusta. Kaikki verkkokaupan Eibachit ovat myös tällä hetkellä -20% alennuksessa.
»» Race: Eibach alustasarjat

KW
KW Suspension on Saksalainen alustasarjojen valmistaja, suosituin kategoria on säädettävät alustasarjat - Variant 1, Variant 2 sekä Variant 3 ja madallusjouset. KW tekee myös erityisesti katuajoon suunniteltua korkeussäädettävää Street Comfort alustasarjaa. Alustat ovat myös täysin hyväksyttyjä liikennekäyttöön kuten edellämainitut merkit.
»» Race: KW alustasarjat

H&R
H&R löydät laadukkaat säädettävät sekä kiinteät alustasarjat hyvällä hintalaatusuhteella. H&R suurin kategoria on ehdottomasti Monotube ja Twintube säädettävät alustasarjat, saatavilla on myös kiinteästi madaltavaa Cup-kit sarjaa. H&R setit ovat myös täysin liikennekäyttöön hyväksyttyjä.
»» Race: H&R alustasarjat

Weitec eli ST Suspension
Weitec on nyt ST Suspension, nimen muuttumisen myötä kuitenkin tuotteet ovat pitkälti samat. Saatavilla on säädettäviä että kiinteitä alustasarjoja tai sitten myös pelkkiä madallusjousiakin löytyy. ST Supension on merkkinä muita huomattavasti edullisempi. ST Suspensionia voi tiedustella meiltä sähköpostitse tai puhelimitse, sillä verkkokauppamme ei näitä suoraan kata.
»» Race: Weitec / ST Suspension

Bilstein
Bilstein valmistaa myös täysiä alustasarjoja pelkkien iskunvaimentimien lisäksi, saatavilla on sekä kiinteää että säädettävää Clubsport alustasarjaa. Suosituin Bilsteinin alustasarja valikoimasta on lienee B14 coilarit, jotka ovat katuautossa parhaiten toimivat. Bilsteiniä voi kysellä suoraan myynnistämme puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: Bilstein alustasarjat

TukivarretRace.Fi
Race.Fi säädettävät tukivarret mahdollistavat alkuperäistä laajemmat säätömahdollisuudet pyöränkulmille ja näin alustaa saadaan progressiivisemmaksi ja ajettavuus muuttuu urheilullisemmaksi. Tukivarsia löytyy eniten japanilaisiin, muun muassa Nissan, Toyota ja Honda.
»» Race: Race.fi tukivarret

Eibach
Eibachilta löydät säädettävät Pro-Alignment tukivarret myös euroautoihin, Eibachin tukivarret ovat myös TUV hyväksytyt ja hintalaatusuhde kohtaa varmasti. Tukivarsia voi tiedustella suoraan myynnistämme.
»» Race: Eibach tukivarret

Whiteline
Whiteline valmistaa laadukkaita säädettäviä tukivarsisarjoja ja ne tarjoavat todella hyvät pyöränkulmien säätö mahdollisuudet. Whiteline tukivarret ovat hyvä valinta varsinkin madallettuihin autoihin. Tukivarsissa käytetään Whiteline polyuretaani puslia.
»» Race: Whiteline tukivarret

Wisefab
Wisefab on ammattilaisen valinta! Wisefab tukivarsilla saadaan alustasta kaikki irti, varsinkin kun ajetaan kilpaa. Wisefab eliminoi esimerkiksi Ackerman kulmat ja minimoi pyöränkulman muutokset alustan liikkeissä. Wisefab sarjat löydät suoraan mallikohtaisena meidän verkkokaupasta.
»» Race: Wisefab tukivarsisarjat

D2 koiranluut
D2 säädettävät koiranluut ovat ehdoton lisä kun autosta tehdään matalaa. Kun koiranluita saadaan muokattua madalluksen mukaan, saadaan pidettyä huolta siitä että ajettavuus on mahdollisimman optimaalista.
»» Race: D2 koiranluut

D2 säädettävät tukivarret on valikoitu uudemman pään autoja, kuten "hard-to-find" mersun tukivarsia silmällä pitäen. Camberit saa näillä taatusti kohdalleen, ja uniballe nivelten laatua on testattu jo 10 vuotta ilman väljistymistä omissa ajokeissamme.
»» Race: D2 säädettävät tukivarret

VakaajatH&R
H&R valmistaa myös laadukkaat vakaajat jokaiseen tarpeeseen. Vakaaja vähentää auton kallistelua tinkimättä kuitenkaan jousituken pehmeydestä, H&R vakaajia voi tiedustella suoraan meidän myynnistämme.
»» Race: H&R vakaajat

Eibach
Eibachilta löydät Anti-Roll-kit vakaajasarjat lähes kaikkiin yleisimpiin autoihin, Eibachin valikoima löydät näppärästi meidän verkkokaupasta. Eibachin vakaajilla saadaan vakaampi ajettavuus ja pienempi kallistelu mutkissa.
»» Race: Eibach vakaajasarjat

KW
KW kallistuksenvakaajilla saat parannettua auton ajo-ominaisuuksia ja lisättyä pitoa mutkissa. Kallistuksenvakaajatangot on valmistettu kylmämuokatusta, korkeakestoisesta lentokoneteräksestä ja viimeistelty keltaisella jauhemaalauksella. KW kallistuksenvaakaat toimitetaan asennustarvikkeilla ja kattavilla asennusohjeilla.
»» Race: KW vakaajat

Whiteline
Whitelinen vakaajilla saat parannettua auton ajo-ominaisuuksia ja lisättyä pitoa mutkissa. Kallistuksenvakaajatangot on valmistettu kylmämuokatusta, korkeakestoisesta lentokoneteräksestä ja viimeistelty harmaalla pulverimaalauksella. Whiteline vakaajat vähentävät korin kallistelua mutkateillä ja nopeasti ajettessa.
»» Race: Whiteline vakaajat

PuslatPowerflex
Powerflex polyuretaanipuslat ovat yksi parhaimmista päivityksistä autoon mitä voi tehdä. Powerflex puslilla saadaan paras mahdollinen ajettavuus sekä puslien kesto, normaalit kumipuslat hapertuvat jopa vuodessa käyttökelvottomaksi.
»» Race: Powerflex polyuretaanipuslat

Energy Suspension
Energy Suspension valmistaa koko puslasarjoja, joista meillä on valikoimissa 200sx S13 ja S14 polyuretaani puslasetit. Sarja sisältää käytännössä kaikki tarvittavat puslat paitsi takakelkan puslat, mutta ne löytyy erikseen esimerkiksi Powerflexiltä.
»» Race: Energy Suspension puslasarjat

Whiteline
Whitelineltä löydät kattavasti paljon erilaisia polyuretaanipuslia enimmäkseen japanilaisiin, kuten Nissan, Toyota, Mitsubishi ja Honda. Whitelineltä löytyy toki valikoimaa jonkin verran myäs euroautoihin.
»» Race: Whiteline polyuretaanipuslat

-Riku