Ajankohtaista: Helix kytkimet saatavilla! Tarjous: Schenker toimitukset 4,90€. Yli 200€ tilauksen toimitus ilmaiseksi.

Viikkotarjouksessa K&N tuotteet -20%

2016-12-16 11:45:24 by


K&N on paras ilmansuodatin, minkä voit autoosi laittaa ja se on käytännössä ikuinen, nyt laitetaan myös kaikki K&N tuotteet -20%!K&N ilmansuodatin on yksi parhaimmista perus päivityksistä ja virityksistä autoon, se päästää enemmän ilmaa moottorille - tehoja saadaan isommaksi ja kulutus laskemaan kun moottorin ei tarvitse tehdä niin paljon työtä imeäkseen ilmaa. K&N suodattimet ovat käytännössä ikuisia käytössä, kun sen muistaa aina silloin tällöin putsailla vaikka huollon yhteydessä. Helposti selitettynä kun paperinen filtteri on vaihdon tarpeessa, tarvitsee K&N pesun ja kevyen öljyämisen omalla K&N huoltosarjallaan, jonka saa ostetettua helposti suotimen matkaan verkkokaupastamme.

K&N öljynsuodattimet ovat myös hyvinkin kuranttia tavaraa. Rallipiireissä varsinkin kun tehdään varikkohuoltoja, on K&N suodattimessa ominaisuutena mutteri suotimen päässä, jolloin sen kampeaminen auki on huomattavasti helpompaa ja mukavempaa, kun koittaa tökätä ruuvaria siitä läpi avauksen helpottamiseksi.

Tutustu K&N tuotteisiin verkkokaupassamme:
»» Race: K&N Ilman ja öljynsuodattimet

Eibachin tarjous jatkuuJatketaan Eibachin tarjousta joulutarjouksena 23.12.2016 asti, elikkä -20% kaikki Eibach tuotteet poislukien varaosat. Eibachiltahan löytyy muun muassa madallusjousia, kiinteitä alustasarjoja, säädettäviä alustasarjoja ja levikepaloja. Nyt jos milloin on hyvä aika ostaa laatujouset pukin konttiin!
»» Race: Eibach -20%

Poisto listaus päivitetty
Ari kävi poistolistauksen eilisen loppupäivän ratoksi läpi ja nyt se on taas ajantasalla, uusiakin poistotuotteita ilmestyi listoille ja ne kannattaa käydä ehdottomasti tutkailemassa läpi - nopeat syövät hitaat!
»» Race: Poistolistaus


Muuta tämän viikon asiaaTehtiin pienehkö katsaus meidän moottorinosiin!

»» Katsaus moottorinosiin
Kenwoodilta löytyy mukavasti soittimia eri käyttötarkoituksiin, soitinvalikoima ulottuu venepuolelta ihan perus kauppakassin mankkaan.

»» Kenwoodin laatusoittimia
Mishimotolla saadaan reilusti enemmän jäähdytystehoa kuin alkuperäisellä jäähdyttimellä!

»» Mishimoto jäähdyttimet
Lisäiltiin kuljetuskuriiri valikoimaan uutta verta, DB Schenker kuljettaa paketit nyt tarjoushintaan 4,90 €!

»» DB Schenker uutena kuljetustapana


Mukavaa viikonloppua! Race.Fi / Riku