BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

DB Schenker uutena kuljetustapana: Toimituskulut alkaen 4.90 €

2016-12-14 15:42:06 by


DB Schenker uutena kuljetustapana: Toimituskulut alkaen 4.90 €



Pakettimarkkinoille tuli uusi toimia, nimittäin DB Schenker joka puskee erittäin järkihintaista noutopistepakettia kovasti markkinoille. Noutoverkostona toimivat nyt R-kioskit, ja verkosto laajenee 2017 alussa "merkittävästi". Jäädään odottamaan mitä se sitten meinaa.

Tikusta asiaan kuitenkin: Sovittiin Schenkerin kavereiden kanssa että tarjoamme noutopistepaketit hintaan 4.90 € vuoden loppuun. Alkuvuodesta hinta on sekin ihan edukas, nimittäin 5.90 € kun pakettipalveluiden jätit kustantavat meidänkin ihan hyvillä soppareilla 7.90 €.
Schenkerin hinnoittelu on niinikään ns. flat-rate, eli 4.90 koskee kaikkia tilauksia jotka vain menevät yleisiin pakettitoimitettaviin mittoihin (~25-30kg/paketti ja käsiteltävissä olevan kokoinen).

Noutopisteen voi valita ostoskorin etusivulta postinumeron syöttämisen jälkeen. Tämähän on siitä myös mielenkiintoinen toimitustapa että parhaimmillaan - ainankin teoriassa - meiltä klo 14 lähtenyt paketti voi olla jo samana iltana isossa kaupungissa noudettavissa. Käytännön kokemus jota mekin vasta keräämme näyttää sitten todellisen keskimääräisen toimitusajan.

Collector tarjoaa korotonta maksuaikaa helmikuun loppuun!


Osamaksu- ja laskupalveluita tarjoava Collector tarjoaa korotonta maksuaikaa asiakkaillemme helmikuun loppuun asti. Collectorin palvelut ovat kokonaisuudessaan käytettävissä verkkokaupassamme Paytrailin kautta. Samassa paketissa löytyvät tietenkin kaikki verkkopankit ja luottokortitkin. Tarjous koskee joulukuussa tehtyjä tilauksia.

Amsoilin tuotevalikoima kasvaa
Amsoilin tuotevalikoimaan tuli lisäyksenä nyt Diesel -lisäaineet. Paletista löytyy jäänestoa, puhdistusainetta ja molempia yhdessä. Tuotteet löytyvät jo meidän verkkokaupasta tuoteselosteineen ja hintoineen.
»» Race: Amsoil lisäaineet

Eibachin -20% viikkotarjous kaikista Eibach tuotteita on edelleen voimassa, se kannattaa ehdottomasti hyötykäyttää täyttämällä vaikka pukin konttia.
»» Race: Viikkotarjouksessa Eibach -20%

-Riku