BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Black Diamond & EBC jarrut

2016-12-07 15:35:11 by


Black Diamond & EBC jarrut

Black Diamond ja EBC jarrut ovat niittäneet pitkään mainetta Suomessa, EBC kuitenkin lienee näistä kahdesta tunnetuin - molemmat ovat silti jarrujen kärkikastia, niin kestävyydessä kuin laadussakin.



Black Diamond ei paljoa esittelyä tarvitse, meiltä löydät kaikki bläkkärin tuotteet edullisesti ja tietysti suoraan verkkokauppamme puolelta. Esimerkiksi jarrulevyjä on saatavilla uritettuna, rei'itettynä ja uritettuna ja rei'itettynä, joten jokaiseen kokoonpanoon löytyy varmasti sopivat levyt. Palat kestävät reilusti lämpöä ja pölyttävät huomattavasti vähemmän kuin normaalit "tarvikepalat" ja kyllä - bläkkärin jarrut toimivat myös sateella moitteetta ja jarruteho ei vähene. Näitä jarruja voikin huoletta käyttää rata-päivillä tai ihan vain kauppareissulla, bläkkärit sopii aina kaikenlaiseen käyttöön.

EBC on kaikkien tuntema jarrubrändi jota meidän kautta saa myös, vaikkei niitä kaikkia verkkokaupaan ole listattukkaan. EBC valikoimasta löytyy normaalia sileää levyä, uritettua ja uritettua ja rei'itettyä mallia, jarrupaloista ultimax, greenstuff, redstuff, yellowstuff ja bluestuff ovat suosituimpia ja näistä malleista saadaan sopivat palat mihin vaan käyttötarkoitukseen. Käytännössä EBC saadaan nopeasti tilaamalla, usein jopa päivässä parissa - tehdastilaukset saapuvat karkeasti noin 1-2 viikossa, eli tehtaalta tilatessakaan ei kauaa mene.

»» Race: Black Diamond jarrut
»» Race: EBC jarrut

-Riku