Ajankohtaista: Helix kytkimet saatavilla! Tarjous: Schenker toimitukset 4,90€. Yli 200€ tilauksen toimitus ilmaiseksi.

Varaosakauppa käy kuumana

2016-11-02 16:43:30 by


Meiltä Racelta löytyy huima määrä ihan perinteisiäkin varaosia kaikenlaisiin huoltotoimenpiteisiin!Virityspalikoiden ohella ollaan laajennettu myös meidän varaosaverkostoa ja valikoimaa, nyt varaosiakin löytyy jo ihan mukavasti viiden varaosatukkurin voimin. Lähes kaikkia osia saadaan toimiteltua jopa päivässä parissa, lähes poikkeuksetta saadaan osat aina seuraavalle arkipäivälle myymäläämme.

Kaikki varaosat ovat vähintääkin alkuperäistä vastaavaa kilkettä - tuotemerkkeinä on muun muassa luotettavat Bilstein, Sachs, Lemförder, Fram, Knecht ja tietenkin vanha kunnon Bosch. Oli autosi mikä tahansa, niin meiltä kannattaa kysyä myös varaosia, sillä pystymme tarjoamaan ne nopealla toimituksella ja kilpailukykyisellä hinnalla! Osia voi kysellä myynnistämme puhelimitse ja sähköpostitse helposti esimerkiksi varaosakyselyn kautta verkkosivuiltamme.

Mercedes-Benz autoille on meillä kokonaan oma varaosakauppa ja verkkosivu MBSpecialist Suomi - MBSpecialistilta löytyy laajavalikoima käytettyjä ja uusia osia mersuihin varmasti hyvään hintaan. Osia löytyy näppärästi sivuilta automallilla tai osanumerolla ja mikäli etsimääsi osaa ei löydy verkkokaupasta, kannattaa sitä tiedustella myynnistämme sillä verkkokauppamme kattaa vasta jäävuorenhuipun kaikista mersun osista.
»» Race: MBSpeacialist Suomi

Meiltä löytyy verkkosivuiltakin jo ihan mukava määrä erilaisia varaosia:
»» Race: OEM Apulaitehihnat
»» Race: OEM Öljysuodattimet
»» Race: OEM Jakohihnasarjat
»» Race: OEM Moottorin tiivisteet
»» Race: OEM Painelaakerit
»» Race: OEM Vesipumput

Laita meille varaosakysely näppärästi suoraan verkosta:
»» Race: Varaosakysely

-Race.fi / Riku