BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Mukava + tontissa = mahdollinen yhtälö

2016-10-17 16:41:36 by


Mukavuus ja tontitus on perinteisesti ollut yhdistelmä jota ei samassa lausessa kuule. Ilmasarjoilla nämä sanat mahtuvat samaan lauseeseen, eikä niitä edes tarvitse erotella pilkulla.
Ilmajousilla nimittäin pääsee mukavasti tonttiin.



D2 ilmajousisarjat ovat mallikohtaisia niin pitkälti pulttaa kiinni sarjoja kun ilmajousisarja nyt voi olla. Tolpat voi pultata suoraan kiinni, joskin letkut pitää tottakai vetää säiliöltä tolpille. Ilmasarjat ovat myös huomattavan mukavia ja korkeussäätö tapahtuu kirjaimellisesti käden käänteessä.

Sarjoja saa neljänä versiona. Basic, Deluxe, Super Pro ja Gold.

Basic on nimensä mukaisesti perusmalli manuaalisella säätöpaneelilla.
Deluxe on kaksipiirinen sarja jossa säätö tapahtuu solenoidiventtiileillä. Kaksipiirinen sarja tarkoittaa etu- ja taka akseleiden erillistä säätöä.
Super Pro tarjoaa jo neljä piiriä. Erona kaksipiiriseen, nelipiirisessä sarjassa ilma ei mutka-ajossa virtaa pyöräparin välillä, eli efekti on vähän kuin jäykempi vakaaja.
Gold on myös nelipiirinen kitti jossa tärkein ero edelliseen on automaattinen tasonsäätö.

Mallit joihin sarjoja saa, sekä tarkemmat tiedot ja lisää eroja löydät sivuiltamme tuoteselosteesta jossa eri mallit on käyty tarkemmin läpi.

Katsastusohjeistuksen muututtua nämäkin sarjat on täysin mahdollista leimata katukäyttöön. Ilmasarjan katsastuksessa täytyy huomioida muutama ylimääräinen seikka lähinnä pyöränkulmiin ja korkeuteen liittyen, mutta siinä missä pussitus oli aikaisemmin no-go, se on nyt täysin sallittua.

»» Race: D2 ilmajousisarjat