BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: Eibach Spacerit -10 %

2016-10-07 15:02:52 by


Nyt poistuu ujous talvilookistakin, nimittäin Eibach spacerit ovat seuraavan viikkotarjouksen aihe. Näillä joko pultattavilla tai läpipultattavilla levikelimpuilla vanne asettuu sopivasti kaaren tasalle - ei tartte sitten jättää talvellakaan autoa sivummalle ainakaan et-poliisin pelossa!



Eibachin spacerit ovat luonnollisesti mallikohtaisia ja keskittäviä. Useimpiin autoihin löytyy paksuuksia muutamasta millistä noin 35 milliin asti, ja paksuimmat limput ovat 45mm.

Useimmissa sarjoissa mukana seuraavat myös oikean mittaiset pinnapultit ja matalat mutterit. Mukana toimitettavat tarvikkeet on eritelty tarkemmin sivuillamme. Pinnapultit ja mutterisarjat saat kauttamme myös erikseen.

»» Race: Eibach spacerit

Quaife lukkojen hinnat päivittyivät
Edullisen punnan kurssin ansiosta Quaifen hinnoittelu tipahti. Hinnoittelumme noudattaa käytännössä brittihintoja. Pyrimmekin siihen että tuote kuin tuote on oikeasti järkevää ostaa meiltä kun hintoja vertaa rahtikuluineen. Useammin myytäviä lukkoja on meillä myös suoraan omassa varastossa.

Tsekkaa lukkolistaus tuosta: »» Race: Lukkoperät


Muuta tämän viikon asiaa



Laajakaistat ovat yleinen perustarvike joita menee vuodessa useita satoja sarjoja. Sanomattakin on tietty selvää että meillä on näitä hyllyssäkin reippaasti.

»» Laajakaistoja reilusti hyllyssä





Race.fi pääkauppamme lisäksi meillä on toinenkin verkkokauppa, nimittäin MB Specialist. Nimensä mukaisesti mersuihin erikoistunut kauppa käsittää aika tajuttoman kattauksen uutta ja käytettyä Mersun osaa.

»» MB Specialist - toinen verkkokauppamme


Viikonloppuja! Race.Fi / Willem