Volvo Amazon 60v

by


Tällä kertaa olisi luvassa hieman erilaista autoaihetta, meinaan lähes kaikkien tuntemasta klassikosta - Volvo Amazonista.

Allekirjoittanut kävi viikonloppuna Lahdessa - siellä nimittäin pidettiin Volvo Amazon 60v synttärit ja sen kunniaksi miittinki Ace Corner Finlandissa. Amazoneille oli varattu oma alue, mutta toki muille autoille oli parkkitilaa lähettyvillä rutkasti. Tapahtumassa yhteensä Amazoneja olikin kunnioitettavat 66 kappaletta, allekirjoittanut oli nro #61. Paikalla oli paljon erilaisia kokoonpanoja, joista kaikki tietenkin miellyttivät omaa silmää ja näitähän oli pakko ihastella ja myös räpsiä kameralla niin paljon kuin kerkesi. Manitakseni vielä että tottakai tapahtuma oli avoin kaikille Volvo Amazon faneille, eli itse ei Amazonia tarvinnut omistaa.

Niinkuin tuossa aikasemmin mainitsin, kuviakin tuli jokunen napattua - tässä muutama räpsy tapahtumasta.


Täytyy sanoa että henkilökohtaisesti tapahtuma oli mielestäni varsin onnistunut ja menen ehdottomasti seuraaviinkin samanlaisiin tapahtumin mikäli näitä vain järjestellään tulevaisuudessa.
Volvotapahtumista infoilee ainakin Suomen Volvokerho ja Volvo Amazon treffit facebookissa.
Kohta puoliin olisi aika viedä oma Amazon jälkitarkastukseen - sanomista tuli katsastuksessa ainoastaan käsijarrusta ja raidetangonpäästä, eli suureksi eivät korjauskustannukset pääse nousemaan.

Oikein mukavaa alkuviikkoa!
-Race.fi / Riku