Ajankohtaista: Postin lähetykset toimivat nyt normaalisti. Tarjous: Schenker toimitukset 4,90€. Yli 200€ tilauksen toimitus ilmaiseksi.

Viikkotarjouksessa powerflex puslat - 10 %

2016-08-12 15:51:46 by


Kun aikaisemmin uutisoitiin tukivarsipolitiikasta, niin uutisoidaanpa seuraavaksi sellainen iloinen asia että Powerflex puslat päätyivät -10% viikkotarjoukseen.Powerflex uretaanipuslilla saadaan ajettavuus kertaheitolla uudelle levelille! Vanhojen kumipuslien muljuminen poistuu. Eron huomaa käytännössä alustan tarkempana toimivuutena ja parempana ohjaustuntumana. Sivuoireena renkaiden kuluminen sekä vetely jarrutuksissa ja kiihdytyksissä vähenee merkittävästi.

»» Race: Powerflex puslat.Kesäkauden harrasteautomiittien grande finale!
Kuusi miittiä on takana, ja nyt käännetään katsetta syksyyn. Seuraava miitti onkin vähän erilainen, sillä se sijoittuu perjantaille ja on samalla myös ihan rehellinen illanvietto. Kuskikin kannattaa siis ottaa mukaan niin voi muutaman virvoittavan illan aikana nauttia.Detaljit, olkaapa hyvät:
»» Harrastemiittien kesäkauden finaali


Muuta tämän viikon asiaaSäädettäviä tukivarsia saa nyt myös D2 valikoimasta. Etenkin uusiin autoihin ja Euromalleihin löytyy nyt paljon uusia varsia varsin järkevästi.

»» Race: D2 säädettävät cambervarret saataville
Red Line öljyjä saa taas, ja niitä on vinot pinot jälleen hyllyssäkin!

»» Race: Red Line öljyjä saa taas