BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Alustat

2016-07-11 16:05:52 by


Alustasarjat


Meiltähän löydät alustasarjoja että madallusjousia monilta tunnetuilta valmistajilta kuten H&R, D2, KW, Bilstein, Koni, Eibach ja monilta muilta merkeiltä.

Esimerkiksi D2 säädettävä alustasarja on yksi parhaimpia alustoja joita voit autoosi laittaa - meidän hyllystä löytyy suoraan paljon D2 alustoja moneen automerkkiin valmiina toimitettavaksi.




D2 alustat ovat niittäneet suosiota suomessa jo vuosia, eikä turhaan - kyseessä on oikeasti fiksu valinta radalle tai ihan normaaliin katukäyttöön. Tuttuun tapaan D2 alustasta löytyy jäykkyyden ja korkeudensäätö, sekä suurimmasta osasta suosittu camber-säätö.

Jos taas haetaan jämäkkää ajettavuutta eikä niinkään säätöjä tai extreme madallusta, niin madallusjouset ovat oikea valinta. Esimerkiksi Eibach Pro-kit vakauttaa ajoa pitäen auton ajettavana ja mukavana eikä esimerkiksi iskareita tarvitse uusia :) Pro-kittiä löytyy lähes kaikkiin automerkkeihin ja me saadaan ne vielä nopealla toimituksellakin!

Ja me tottakai toimitellaan myös pelkkia iskunvaimentimia, esimerkiksi Bilsteinin ja Sachsin iskarit ovat olleet todella suosittuja jousien kaveriksi tai ilman.

Katso alustavalikoimaa suoraan verkkokaupastamme:
»» Race: D2 alustasarjat
»» Race: D2 ilmajousisarjat
»» Race: Eibach Pro-kit madallusjouset
»» Race: Eibach Sportline madallusjouset
»» Race: Eibach Pro-street-S säädettävät alustasarjat