BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjouksessa Eibach spacerit -10 %

2016-03-04 14:37:41 by


Eibach linjalla jatketaan viikkotarjouksessa. Ensiviikon perjantaihin saakka tarjouksessa ovat spacerit - 10 % alennuksella. Kesärenkaiden vaihto on jo lähellä joten nyt on hyvä aika mallata kesärullat autoon ja tarkistaa tarvitaanko ujouden korjaamiseen levikepalat.

Kaikki Eibach spacerit ovat tüv-hyväksyttyjä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja. 10 vuotta näitä myyneenä voimme tyytyväisenä todeta ettei vastaan ei ole tullut ainuttakaan laatuongelmaa.



Kaikki paksuutensa puolesta riittävät spacerit ovat myös keskittäviä. Pultattavia malleja on useimpiin autoihin saatavissa 15mm paksuudesta lähtien. Pultattavissa malleissa toimitukseen sisältyvät myös toinen kierros pinnapultteja (valmiiksi kiinni palassa) ja matalat mutterit napakiinnitystä varten.

»» Race: Eibach levikepalat




Muuta tämän viikon asiaa



Lisäsimme muutamia Magnaflow katalysaattoreita etenkin pienemmästä päästä. Valikoimaan tuli myös mielenkiintoinen 2x2" tuplamalli.

»» Magnfalow ja tarvikekatalysaattorien valikoima laajeni





Holset ahdinten kärkeä pitää HX35 mallisarja kahden kärkimallinsa HX35 ja HX35 Superin voimin. Meiltä löytyvät myös tiivisteet, tarvikkeet ja kaikki muutkin valtavirran ahdinmerkit.

»» Holset - ylipaine on ylivoimaa