Ajankohtaista: Postin lähetykset toimivat nyt normaalisti. Tarjous: Schenker toimitukset 4,90€. Yli 200€ tilauksen toimitus ilmaiseksi.

Racelta saa myös tarvikeosaa

2016-02-08 14:35:01 by


Varaosavalikoima jatkaa suosiotaan ja tuotteita ilmestyy kaupankin puolelle tasaista tahtia. Viimeisenä päivitettiin termostaattivalikoimaa, ja sitä ennen keskityttiin mm. hihnoihin ja jakopääsetteihin.

Pidämme valikoiman harrasteautoilijoita palvelevana, eli netistä löytyvät painottuvat niihin malleihin joita muutenkin rakennellaan. Samoin nettivalikoima kasvaa myös kysynnän mukaan. Tarvikkeita kuitenkin löytyy ihan laidasta laitaan vaikka äitin kauppakassiin ja hinnat pärjäävät myös tavan varaosaliikkeelle hienosti.

Tärkeimmät osat valikoimassa ovat erityisesti alustan ja voimansiirron osat joita ei aina ole tarvetta päivittää siihen rankimpaan osaan. Mm. kaksoismassan muunnossarjoja ja tarvikekytkimiä liikkuu tasaista tahtia.

Tarvikeosat saat tilattua myynnistämme suoraan puhelimitse, mutta sivuiltamme löytyy niille myös oma lomakkeensa jonka kautta kysely on helppo tehdä vaikka puhelimella tallilta. Saat tarjouksen aukioloaikojemme puitteissa samana päivänä.

» Race.Fi: varaosakysely