BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 3.9.2010

2010-09-03 12:00:00 by


Aerocatch style lukitteita on tuloillaan muutama mallikappale, ja näillä näkymin hinta osuu tuonne 40€/pari tietämille. Jahka varmistuu että itse kamppeet ovat myös toimivia, tilataan näitä riittävä kasa suoraan varastoomme.

Quaife, Whiteline ja Sachs ovat uusimpia tarjonnan päivityksiä. Quaifen tehdas pitää tarjousta tiettyjen lukkojen osalta vuoden loppuun, ja mekin hyppäämme mukaan kelkkaan. Odotettavissa siis liukasta talvea ja lukkotarjous.
Myös Whiteline ja Sachs tulevat syyskuun aikana tarjoukseen. Whitelinen hinnastot löytyvät sivuiltamme:
Whiteline -osiosta *klik*
Whitelinen tarjonta on todella kattava, osaa löytyy Audin vakaajasta Volkkarin koiranluihin, niin japanilaisiin kuin eurooppalaisiinkin autoihin.

D2 alustoja tuli tänään tuhannen kiloa, ja voimmekin hyvillä mielin sanoa että viikon urheiluannos on nyt saatu kun kaikki on hyllytetty tai laitettu matkaan.

Verkkokaupassa on tapahtunut taas pientä kehitystä. Pitkään puuttunut hakuominaisuus on viimein saatu valmiiksi. Syy sen puuttumiseen on se, että monikielisen ja ns. rajattomia ominaisuuksia (kuten merkki, malli, halkaisija jne) tukevan järjestelmän hakutoiminto on hieman monimutkaisempi kuin perinteinen haku tuoteselosteesta. Haku löytää valmistajalla, tuotekoodilla, tekstillä sekä kaikilla tuotteen ominaisuuksilla. Trimmausta tuo vielä vaatii hieman, jotta hakutuloksissa tärkeimmät nousevat aina kärkeen.

Minä toivotan omasta ja yritykseni puolesta kaikille mukavaa viikonloppua!
Race Performance Oy / Willem