D2 kimppatilaus

by
D2 kimppatilaus
Kesäkuun alusta otamme varastontäydennyksiä laivarahtina, ja samaan syssyyn päätimme laittaa kimppatilauksen pystyyn. Tätä edukkaammin et enää laadukasta sarjaa autosi alle saa. Sarjat toimitetaan kimppatilaukseen osallistuneille Elokuun aikana.
Mikäli kuitenkin aikataulu on tiukka, eikä kerkeä kipparia odotella tyyrpuurista niin normaalirahdit toimivat tuttuun tapaansa kimppatilauksen kyljessä.

Kimppatilaukseen voit osallistua helposti verkkokaupastamme:
» D2 kimppatilaus

Miksi D2 sarja?
Useiden asiakaspalautteiden myötä on helppo sanoa, että sarjat ovat todella laadukkaita. D2 toimii myös erinomaisesti talviolosuhteissa ja on muutenkin pitkäikäinen. Tästä esimerkkinä firman katu/ratatykki Nissani jonka alla on ollut jo 8-vuoden ajan D2 street sarja - tolppatestit kirkkaasti läpäisseenä.

Sarjat toimitetaan kumivaimennetuilla uniball yläpäillä ja useimmissa malleissa on camber-säätö. Myös erillisjousella oleviin autoihin on saatavilla kiinteällä takapäällä olevaa sarjaa. Korkeussäädön ansiosta sitä on helppo muuttaa kesän ja talven vaatimuksiin.
Säädettävä vaimennusteho ja jousen esijännitys mahdollistavat laajat säädöt myös alustan jäykkyyteen.


2-Vuoden takuu sekä 2-kuukauden mukavuustakuu
D2 sarjoilla on kattava kahden vuoden takuu. Takuu kattaa iskunvaimentimen vuodot ja tolpan mekaanisen rakenteen. Takuu ei kata normaalia kulumista. Takuuasiat käsitellään meillä aina asiakkaan etu edellä, ja mm. suurin osa varaosista löytyy suoraan hyllystämme. Takuu kattaa alustan käytön katuliikenteessä ja edellyttää että se on asianmukaisesti asennettu ja käytetty. Jokainen ostaja saa meiltä myös asennus- huolto- ja säätöohjeen.

Coilovereilla on kahden kuukauden mukavuustakuu. Mukavuustakuu tarkoittaa sitä, että voit kahden kuukauden sisällä vaihtaa jousia niin useasti kun tahdot koko D2:n jousivalikoiman puitteissa.
Jotta vaihtamisessa on joku roti, perimme kohtuulliset lähetysulut hyvin edullisten rahtisopimustemme mukaan.

Street sarjat
Katu/ratakäyttöön, alkaen 699,00 €

Rally Asphalt
Asfalttiralli käyttöön, alkaen 839,00 €

Rally Gravel/Snow
Sora/lumiralli käyttöön, alkaen 839,00 €

Drift
Drifting käyttöön, alkaen 839,00 €

Drag
Kiihdytysajo käyttöön, alkaen 839,00 €

Circuit
Nopeaan rataajoon/timeattackkiin, alkaen 839,00 €

Super Racing
Toiveiden mukaan räätälöity yksilö, eniten käytetty esim. rata/asfaltti rallissa, driftingissä ja 400m kiihdytysajossa, alkaen 1999,00 €

Pro Racing
Kun halutaan täydellisyyttä rallikäytössä, Pro racing tarjoaa vain ensiluokkaista laatua, alkaen 2490,00 €