Eibach kampanja

by
Eibachia alennetuin hinnoin
Eibach tuotteille iski jälleen kesäkuumeinen kampanja ja nyt kaikki Eibach tuotteet huhti-kesäkuun ajan alennetuin hinnoin! Nyt on oiva aika laittaa näkyvyyttä harraste/käyttöautoon Eibachin alusta/coilover-sarjoilla ja spacereillä. Myös vakaajasarjat löytyvät Eibachin valikoimasta.

Eibach pikarahti
Voit tilata eibachin tuotteita pikarahtina 3-5arkipäivään kirjoittamalla lisätiedot kenttään esim. "Pikarahtina kiitos." Huom. Emme veloita pikarahti kustannuksia, mikäli tuote ei ole tehtaanpäässä vaan esim hyllyssä. Palvelumaksu on 20,00 € pikarahdille.

Eibach B12 Pro-Kit
- Bilstein B12 Upside down iskunvaimentimet.
- Eibach Pro-Kit jouset.
- Madallus noin 35 - 25mm riippuen autosta.
- Tüv-hyväksytty.

Eibach B12 Sportline
- Bilstein B12 Upside down iskunvaimentimet.
- Eibach Sportline jouset.
- Madallus noin 50 - 30mm riippuen autosta.
- Tüv-hyväksytty.
* Race.fi: Eibach B12 Pro/Sportline alustasarjat
Eibach Pro-Kit madallusjouset
Eibach Pro-Kit madallusjouset madaltavat autoa 35-25mm mallista riippuen, ja soveltuvat käytettäviksi hyväkuntoisten alkuperäisten iskunvaimenninten kanssa. Sarjat on tüv-hyväksytty.

Eibach Sportline madallusjouset
Sportline madaltaa autoa noin 50-35mm, ja vaatii kumppanikseen myös madallukselle soveltuvat iskuvaimentimet. Sarjat on tüv-hyväksytty. Iskunvaimentimia saat myös kauttamme useammalta eri merkiltä.
* Race.fi: Eibach madallusjouset
Eibach Pro-Street-S coiloversarjat
Autosta riippuen 20 - 70 mm säätövaralla ruostumattomasta teräksestä valmistetut sarjat sopivat kadulle ja mietoon ratailuun. Sarjat on TUV-hyväksytty.
* Race.fi: Eibach Pro-Street-S coiloverit
Eibach vanteen levikepalat
Eibachin valmistamat spacerit, eli levikepalat on tehty korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat mittatarkkoja, aina automalliin tehtyjä ja tüv-hyväksyttyjä. Pultattavissa spacereissa on teräksiset kierreosat prässättynä muuten alumiiniseen levikepalaan joka tarkoittaa sitä että kierre ei ratakäytössäkään voi pettää. Paksut spacerit ovat aina keskittäviä, ja ohuet 5mm palat keskittyvät auton omalla navan olakkeella.
* Race.fi: Eibach levikepalat
Eibach Anti-Roll-Kit vakaajat lyhyesti
Vakaajalla saadaan vähennettyä auton kallistelua tinkimättä jousituksen pehmeydestä. H&R vakaajat ovat kattavasti saatavilla kauttamme.

Eibach kallistuksenvakaajat korvaavat alkuperäiset ja ovat yhteensopivia auton alkuperäisen alustan sekä sport-alustan kanssa. Eibach anti-roll-kit on hyvä valinta kuljettajille, jotka haluavat parantaa auton ajo-ominaisuuksia, mutta eivät halua madaltaa autoa.

- Vähemmän kallistelua mutkissa
- Vakaampi ajettava
- Ei vaikuta mukavuuteen
- Valmistettu korkealuokkaisesta teräksestä

Eibach vakaajat toimitetaan aina sarjana jossa on vakaa eteen sekä taakse, ja kummallekkin vakaajalle puslat korikiinnitykseen.
* Race.fi: Eibach vakaajasarjat