Mittarit ja laajakaistat

by

Stri DSD mallisarjan 52/60mm mittarit
Tarkka ja nopea askelmoottori takaa tarkan arvon kovemmissakin olosuhteissa, esimerkiksi rata/rallikäytössä. Useista stepperimoottoreista poiketen, Stri:n DSD -mittarit ovat toiminnassa lähes äänettömiä.
Huippuarvon luku, 270 -asteisella mittaritaululla. Näyttävä alumiininen kotelointi titaanin värisellä viimeistelyllä.

Ahtopainemittari: 735mmHg ~ 2.0 kg/cm2 (myös 3.0 kg/cm2)
Vedenlämpömittari: 20 ~ 120C
Öljynlämpömittari: 50 ~ 150C
Öljynpainemittari: 0 ~ 10 Kg/cm2
Bensanpainemittari: 0 ~ 10 Kg/cm2
Pakolämpömittari: 200 ~ 1100C
Kierroslukumittari: 0 ~ 9,000 RPM
Jännitemittari: 8 ~ 16V

» Race.fi: Stri DSD savulinssillä
» Race.fi: Stri DSD kirkkalla linssilläStri X-Line mallisarjan 52mm mittarit
X-Line mallisarja on niinsanottu mekaaninen tai perinteinen mittarisarja. Verrattuna isoveljiinsä DSD-sarjan mittareissa nämä mittarit tarjoavat luotettavia lukemia kohtuullisella hinnalla. DSD-Mittareiden etu verrattuna X-Line sarjaan on digitaalinen tarkkuus ja voimakas askelmoottori joka pitää neulan paikallaan kovassakin mylläkässä. Mikäli et hiero kierrosajoistasi sekunnin kymmenyksiä mutta tahdot luotettavat ja tyylikkäät mittarit, on Stri X-Line oikea valinta sinulle.

Ahtopainemittari: 735mmHg ~ 2.0 kg/cm2
Vedenlämpömittari: 20 ~ 120C
Öljynlämpömittari: 50 ~ 150C
Öljynpainemittari: 0 ~ 10 Kg/cm2
Bensanpainemittari: 0 ~ 10 Kg/cm2
Pakolämpömittari: 200 ~ 1100C
Kierroslukumittari: 0 ~ 9,000 RPM
Jännitemittari: 8 ~ 16V

» Race.fi: Stri X-Line savulinssillä
» Race.fi: Stri X-Line kirkkaalla linssillä
Vems on Unkarilainen moottoriohjainvalmistaja, Versatile Engine Management Systems. Moottorinohjausten lisäksi tämä unkarilainen valmistaja tarjoaa Suomen myydyimpiin lukeutuvan 52mm mittarin jossa yhdistyy laajakaistalambda ja EGT, eli Exhaust Gas Temperature -mittaus.

Vems laajakaista lambda + pakolämpömittari näyttää samaan aikaan pakolämmöt ja seossuhteen. Se on edullinen ja luotettava mittari kaikille polttoaineille. Vems paketti sisältää myös anturit ja johtosarjan.
» Race.fi: Vems laajakaista lambda + EGT


PLX DM-6 & SM-AFR yhteispaketti, laajakaistalambda seosmittarilla ja kosketusnäytöllä. Automaattikalibroinnilla, kytke vain virta päälle kerta toisensa jälkeen, ei turhia säätöjä tai murheita.
Soft start toiminnon myötä anturin käyttöikä pitenee huomattavasti. PLX reagoi nopeasti ja mittaustarkkuus on monen alan ammattilaisen vaaativassakin säätötöissä valttina.
Sisältää myös kapeakaista-lähdön, voit korvata autosi alkuperäislambdankin PLX:llä. Mittarin halkaisija 52mm, syvyys vain 18mm - helppo asentaa esim. tyylikkäästi upottaen.
PLX sopeutuu myös muille polttoaineille, kuten etanoli, maakaasu, metanoli ym.

Tarkkuus: <0.1 AFR (bensiini) laajakaista, <0.2AFR (Bensiini) kapeakaista.
Mitta alue: 10-20AFR, 0.68 lambda - 1.36 lambda
Analogia-annot: Laajakaista 0-5V lineaarinen, 0-1V kapeakaista (current 20mA)
Käyttöjännite: 9-20V
Virrankulutus: 20W (Max), 13W (Norm.)
Virtalähde: Hakkuri
Käyttölämpötila: 0-85°C
Anturi: Bosch LSU 4.9

» Race.fi: PLX DM-6 Gen 4 laajakaista


Innovate MTL-X laajakaista on ainoa 100% digitaalinen laajakaista seossuhde teknologia markkinoilla. Veden kestävällä 52mm mittarilla, joka sopii niin kadulle, kilpaan kuin vesillekkin. Sisäänrakennettu Direct Digital laajakaista ohjain mahdollisimman pienellä johtokoolla ja yksinkertaisella asennuksella, (ei erillistä ohjainlaitetta)

Bosch happisensori sopii kaiken tyyppisille polttoaineille, lyijyllinen, lyijytön, diesel, metanoli, e85 jne. Vaihdettavat taustalevyt ja mittarin kehät. Musta ja hopea kehä, musta ja valkoinen tausta sisältyvät pakettiin.
Suuren digitaalinäytön myötä ja ohjelmoitava "digitaalinen neula" näyttämä tarjoavat yhdessä hyvän ja helpomman lukemisen seurannan. Helppokäyttöiset sisään ja -ulosmenot.

» Race.fi: Innovate MTL-X laajakaista