Mukavuustakuu D2 sarjoille

by
Mukavuustakuu D2-sarjoille
Jokaisella on oma tuntuma jousijäykkyyksien kanssa eikä kultaista keskitietä tähän asiaan varsinaisesti ole. Esitämme nyt uuden takuun D2 coilovereille, mukavuustakuu.
Mukavuustakuu käsittää D2 coiloverin tilaajalle mahdollisuuden vaihtaa jousijäykkyyttä 2-kuukauden ajan sarjan tilauksesta, D2:n jousivalikoiman puitteissa. Ainoat lisäkulut tähän ovat lähetyskulut, hyvin edullisten rahtisopimustemme mukaan.

Iskunvaimentimilla on vuodon ja tolpan mekaanisen rakenteen takuu 2-vuoden ajan ostotapahtumasta. Takuuasiat käsitellään meillä aina asiakkaan etu ensisijalla ja mm. suurin osa varaosista löytyy suoraan hyllystämme.
Takuu kattaa alustan käytön katuliikenteessä ja edellyttää, että se on asianmukaisesti asennettu ja käytetty.

Jokaiselle ostajalle teimme helpon Suomenkielisen asennusohjeen, joka toimitetaan sarjan mukana.

Extreme madallukset
Kun mikään ei riitä, löytyy meiltä kattava valikoima lääkkeitä myös poikkeuksellisen suurten madallusten aikaansaamiseksi. Suurin osa lääkkeistä löytyy suoraan varastostamme. Myös tietynasteiset customoinnit onnistuvat mikäli alusta tulee poikkeuksellisen painavaan tai kevyeen autoon.

Varaosat
Takuuajan jälkeen tai kilpakäytössä varaosien saatavuus on tärkeää. Uuden sarjan ostamisessa ei ole mitään järkeä kun vanhan voi korjata. Varastoimme kattavasti D2 varaosia, sekä D2:n kanssa yhteensopivia Bilstein varaosia jotka takaavat huoltovarmuuden kilpakäytössä kun aikataulut ovat tiukkoja.
Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | [email]info@race.fi[/email]
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla