Uutisia 13.6.2014

by


Race Performance Oy tullin luottoasiakkaaksiRace Performance Oy on nyt Suomen tullin luottoasiakas. Suuren tuontimäärämme takia hakeuduimme keväällä 2014 tullin sopimusasiakkaaksi. Myöntävä päätös saapui tällä viikolla postissa. Sopimusasiakkuus Tullin kanssa helpottaa useista eri maista useiden eri huolintaliikkeiden kautta saapuvan rahtimäärän käsittelyä ja selkeyttää tullilaskutusta. Asiakkaillemme tämä ei suoranaisesti näy, mutta pienistä puroista kasvaa iso joki, ja tässä saavutetut kustannussäästöt näkyvät osaltaan myös kilpailukykyisissä hinnoissa.


Ei muutoksia asiakaspalautuksiin
Etämyynnin kuluttajasuojalaki uudistuu tänään 13.6.2014. Muutosten taustalla on EU-direktiivi, jolla yhtenäistetään
kuluttajansuojasääntelyä Euroopan unionissa. Merkittävimmät muutokset koskevat kuluttajan peruttamisoikeutta sekä
elinkeinonharjoittajan tiedonantovelvotteita.

Race Performance Oy:n Race.Fi verkkokaupan asiakaspalautukset ovat edelleen maksuttomia, vaikkei se enään lakisääteistä olekkaan. Jo nyt hyvin alhainen palautusmäärä kielii ennenkaikkea laadukkaista tuotteista, ja mikäli tuote ei jostain syystä asiakkaitamme mielyttäisi otamme siitä vastuun itsellemme. Race Performance Oy noudattaa kuluttajansuojalakia ja hyvää kauppatapaa, toki sillä poikkeuksella että ehtoja voidaan viilata asiakkaidemme eduksi.

Tiimi kasvaaTänään 13.6.2014 on sosiaalitilan pöydässä kirjoitettu uusi työsopimus ja firman kumileimasin saatiin hyötykäyttöön. Riku Tuomi siirtyi työharjoittelun päätteeksi virallisesti palvelukseemme kun oppisopimus ja sen myötä työsuhde astui voimaan. Uusi vahvistus on tervetullut alati kasvavan tilaus- ja yhteydenottomäärän käsittelyyn, ja Riku tulee varmasti tutuksi kaikille asiakkaillemme.
D2 sarjat entistäkin nopeammin
Olemme siirtyneet päivittäistilauksiin D2:sen suosion myötä, enään ei tarvitse odotella viikkotilausta D2 sarjojen kanssa, vaan nämä laitetaan tilaukseen samantein tehtaalle kun tilaus on käsitelty. Muutos tehtiin kustannustehokkaasti uudella rahtisopimuksella, joka mahdollistaa rahdin jouhevamman käsittelyn kustannusten pysyessä aikaisemmalla tasolla. Testatusti laadukkaat, edulliset ja nopealla toimituksella saatavat D2-sarjat ovat parantaneet monen autoilijan arkea laadukkaalla coiloversarjalla jo vuodesta 2006.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset D2 sarjoista

K: Tarvitsen sarjaani varaosaa, löytyykö?
Kyllä, meiltä löydät jokaiseen D2:sen sarjaan mallikohtaiset varaosat, aina alakannakkeen kautta patruunaan ja siitä yläpäihin ja pultteihin.

K: Haluaisin autooni hieman pehmeämmät/kovemmat jouset
D2:lta saadaan myös jäykempiä, sekä löysempiä jousia mallikohtaisesti sekä perusmallin suoria jousia 160-220mm pituisina noin 3.8 - 24kg/mm väliltä. Tehtaalta suositellaan jousijäykkyyksiä vaihtamaan n. 1-3 kiloa millimetriä kohden, maksimissaan. Tarkemmat tiedot ajoneuvosi jousijäykkyyksistä löydät allaolevasta linkistä:

» Race.fi: D2 iskunvaimentimet ja jousijäykkyydet

K: Mitä toimitus maksaa?
Ei mitään, sillä kaikki yli 50 € tilaukset toimitamme Suomessa veloituksetta.

K: Mitä säätöjä D2:lta löytyy?
D2-sarjoissa on 36-portainen jäykkyydensäätö, erillinen jousen esijännityksen säätö, korkeussäätö sekä camber-säätö joka löytyy pääsääntöisesti kaikista MCpherson tyylisistä tolpista.

K: Paljonko alustan asennus maksaa ja voiko sen tehdä itse?
Alustasarjan asennuskustannukset ovat keskimäärin 150 - 250 € riippuen paikasta. Nelipyöräsuuntaus kannattaa myös tehdä jotta saat kaiken hyödyn kunnon alustasta. Sarjat voi jokainen perustaitoinen harrastaja asentaa tallissa myös itse, joskin pyörien suuntaukseen tarvitaan edistyneempiä laitteita. Suuntaus yksinään kustantaa paikasta riippuen 60 eurosta ylöspäin.

K: Tarvitsenko muita tuotteita D2 sarjan lisäksi?
Kaikki D2 sarjat ovat käytännössä bolt-on tuotteita pl. erikoisemmat ratkaisut jotka on erikseen mainittu. Hyväkuntoinen auto ei tarvitse muita osia alustan lisäksi. Mikäli alustan osat ovat kuluneita tai ne halutaan uusia, löytyy kauttamme kattava valikoima muitakin alustan osia koiranluista lähtien.Verkkokaupastamme löydät D2:lta coiloverit, jarrusarjat, koiranluut, jouset ynnä muut,
» Race.fi: D2 racing sportTilaaminen ja lisätiedot
Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme, puhelimitse, sähköpostitse tai noutaa myymälästämme Pornaisista. Maksuvälineinä noudettaessa käyvät käteinen ja pankkikortit. Toimitamme yli 100€ tilaukset toimituskuluitta postilla sekä matkahuollon kautta. Myyntimme auttaa mieluusti lisäkysymysten ja tuotevalintojen kanssa.
Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | [email]info@race.fi[/email]
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla