Paperiluetteloiden aikakausi on ohi!

by


Paperiluetteloiden aikakausi on ohi!Viimeisen kuukauden aikana paperi- ja pdf-luetteloiden tarvetta niin meille kuin asiakkaillemme on vähennetty paljon, ja vastaavasti tuotteiden valintaa verkkokaupassa on helpotettu huomattavasti.

Eri K&N, Eibach, D2, OBP ja Black Diamond tuotteet löytyvät jo nyt kukin yhden sivun alta josta tuotteen voi valita helposti alasvetovalikoilla. Alla on pieni listaus tärkeimmistä uutuuksista:
Black Diamond jarrupalat
Black Diamond levyt (Levyt valittavissa myös mittojen mukaan!)
Black Diamond jarruletkut
D2 coiloverit
Eibach Spacerit (valittavissa joko mallin mukaan, tai vaihtoehtoisesti mitoilla!)
Eibach B12 Pro-Kit sarjat (iskarit ja jouset)
Eibach Pro-Kit madallusjouset
OBP Hydrauliset käsijarrut (Yleismallisia, mutta näissä voit valita kahvan asennon, pituuden, linjojen määrän yms. mukaan).


Valikoima ja listaukset uudistuvat meillä koko ajan, ja vaikka sivujen määrä kaupassa vähenee ja selaaminen helpottuu, kasvaa valikoima samalla huimaa vauhtia. Voimme iloisesti todeta että meillä on pieneen teollisuusvakoiluun perustuen Suomen suurimpiin ja kattavimpiin kuuluva valikoima eri viritys- ja varaosia - edullisesti. Toimitukset ovat yli 50 € tilauksille ilmaisia, joten myös kokonaishintoja kannattaa verrata.Helatorstaiviikon aukioloajat
Helatorstaiviikolla 22 myymälämme on auki ma - to klo 10 - 18. Perjantaina 30.5 myymälämme on kiinni. Rahti, tilaukset ja kiireelliset yhteydenotot käsitellään normaalisti koko viikon.

Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | [email]info@race.fi[/email]
www.race.fi