OBP - Optimum Balance Products, päivitetty listaus

by

Race.Fi verkkokaupasta löydät nyt listattuna Optimum Balance Products hydrauliset käsijarrut ja pedalboxit uudella listauksella.


Pedalboxit ja jarrusylinterin korvaavat mallikohtaiset setit
Pedalbox korvaa alkuperäisen polkimiston ja mahdollistaa jarrubalanssin säätämisen. Boxi eliminoi myös jarrutehostimen, joka rata-autoissa moottorin sammuessa yhtäkkiä muuttuu turvallisuutta lisäävästä keksinnöstä pahimmillaan hengenvaaralliseksi.

Pedalboxeja on saatavilla tulipeltiin tai lattialle asennettavana mallina, neste- tai vaijerikytkimelle ja perinteiselle tai sähköiselle kaasupolkimelle. Valikoima kattaa yleismallin sarjat, ja muutamiin suosittuihin malleihin myös semi bolt-on kitin, joka on muotoiltu auton pohjalevyn ja tulipellin mukaiseksi.
Alkuperäisen tehostimen ja sylinterin korvaava mallikohtainen setti on järkevä ratkaisu, jolla jarrubalanssia voidaan säätää, mutta samalla säilytetään alkuperäinen poljin. Tällä päästään myös erittäin lähelle bolt-on ratkaisua, vaikka jarrulinjat pitääkin tietenkin tehdä sylintereiltä eteenpäin uusiksi.

Käsijarrujen tapaan pedalboxin valitseminen on alasvetovalikoiden avulla helppoa, sillä mm. asennustavan, kytkimen tyypin jne. voi valita haluamakseen ja saada esiin vain sen tyyppiset tuotteet.
» OBP pedalboxit

Hydraulinen käsijarru
OBP-käsijarruja on saatavilla yksi- ja kaksisylinterisinä, kahvojen pituudet ovat 280 mm ja 600 mm ja valikoimiin kuuluvat vaaka-ja pystykahvat sekä 45 asteen kulmassa olevat kahvat. Oikean tuotteen löydät helposti alasvetovalikon avulla: valitset vain sylinterien määrän, kahvan pituuden jne. niin vältyt käymästä läpi noin 100 tuoteen pituista listaa.
» OBP hydrauliset käsijarrut