Uutisia 27.2.2014

by
Verkkokauppa siirtyy toimituskuluttomaan aikaan
Ilmainen toimitus kirjeille ja yli 100 € tilauksille on nyt astunut voimaan verkkokauppaamme. Valittavissa on edelleen Posti tai Matkahuolto, ja kummatkin kuuluvat ilmaisen toimituksen piiriin. Tervetuloa entistä edullisemmille ostoksille!

MBspecialist: Suomi
Sama muutos, yli 100 € tilauksille on voimassa myös MB Specialist Suomi verkkokaupassa. Ero rajassa johtuu käytännössä osien painosta, sillä MB Specialistilla tilauksen keskimääräinen paino suhteessa sen arvoon on moninkertainen.


Tuotelistauksia
Tuotelistauksia on päivitetty verkkokaupassa tiuhaan tahtiin. Listaukset on uusittu helpompaan, alasvetovalikoilla käytettävään muotoon mm. seuraaville tuoteryhmille. Selaamisen tarve vähenee, ja noin 60.000 tuotteen verkkokaupasta saadaan huomattavasti käytettävämpi. Sama linja jatkuu ja näin saamme paljon kaivattua tilaa myös uusille tuotteille jotka eivät enään hautaa tai hautaudu kaupan eri sivuille.
» D2 coiloversarjat

» Clutch Masters kytkimet
» Sachs SRE kytkimet
» Black Diamond kytkimet
» Xtreme clutch kytkimet

» Gripper lukkoperät
» Cusco lukkoperät
» Quaife lukkoperät (ei bmw)
» Quaife lukkoperät (bmw, listaus edelleen sama)

» Wiseco männät
» SPM KiertokangetSTRI Mittarit ja Sachs SRE paineasetelmat euroopan edullisimmilla hinnoilla
Googlen ja suuren varastotilauksen avustamana olemme listanneet mm. nämä tuotteet euroopan edullisimmilla hinnoilla. Hinnoittelu perustuu puhtaasti suureen myyntivolyymiin, ja allaolevia tuotteita onkin kaikki reilusti omassa varastossamme Pornaisissa.

Mittareissa uusi hinnoittelu koskee käytännössä kaikkia mittareita. Hintamme ovat noin 15 % suositushintoja edullisemmat.

Sachs SRE asetelmissa erittäin alhainen hinnoittelu koskee viittä Suosituinta, asetelmaa. TOP 5 asetelmien myynti ei ole sattumanvaraista, vaan ne kaikki käyvät useisiin eri autoihin, ja ovat suosittuja valintoja myös silloin kun esim. kiinteän vauhtipyörän muutossarjaa ei ole saatavilla ja joudutaan koneistamaan uusi vauhtipyörä. Luonnollisesti kaikki SRE tuotteet ovat Racella edullisia, nämä ovat yksinkertaisesti sitäkin edullisempia.

Hintatakuu on Suomessa nykypäivänä laiton tai ainankin kyseenalainen markkinointikikka. Sen sijaan otamme mieluusti joko yksityisesti tai julkisesti vastaan vinkin mikäli nämä eivät ole halvimpia ja muutamme hinnan suoraan kaikkien saataville.
» STRI Mittarit
» Sachs SRE Performance paineasetelmatPoistokategoria
Sivuillamme on nyt jonkin aikaa ollut käytössä reaaliaikainen postokategoria. Sinne päivittyvät poistotuotteet saman tien, ja useita mm. noutamatta jääneitä tuotteita on tarjolla alkaen 5 € hinnoin aina muutamaan harvinaisempaan D2 alustaan asti.
» PoistokategoriaAvointen ovien lauantai 22.3.2014
Ovemme ovat toki normaalistikkin avoinna klo 10 - 18, mutta lauantai 22.3.2014 on pyhitetty niille jotka tahtovat tulla kahvittelemaan, tutustumaan, tai eivät pääse viikolla paikalle aukioloaikojen puitteissa.

Jotta osaamme varata oikean määrän purtavaa ja törkytyrkkyjä, kannattaa käydä ilmoittautumassa Facebookissa tapahtumaamme.
» Race.Fi avoimet ovet 22.3.2014

Virallinen facebook sivustomme löytyy tästä:
Facebook.com/Race.Fi