Uutisia 19.12.2013

by


Joulukuun aukioloajat ja toimitukset
Joulukuun ajan toimitukset, sekä tilaukset rullaavat normaaliin tapaan. Vaikka myymälämme on 23.12 - 1.1 suljettu, sähköpostit toimivat normaalisti. Välipäiville ajoittuvista noudoista voidaan sopia erikseen.

MB Specialist Suomi: Ilmaiset toimarit yli 100 € tilauksille
Kaikki yli 100 € arvoiset tilaukset toimitetaan Joulukuussa 2013 ja tammikuussa 2014 toimituskuluitta. Tarjous koskee normaaliin posti- tai bussipakettiin mahtuvia tuotteita, eli esim. puskurit ja konepellit pienellä varauksella.
MBspecialist verkkokauppa
Joulukuun törkytyrkky
Joulukuisessa törkytyrkyssä Race.Fi filtterit lähtivät 5 € hintaan ja koko erä myytiin noin kahdessa tunnissa. Otamme mielellämme vastaan ideoita tulevaisuuden törkytyrkyiksi. Mitkä tuotteet pitäisi myydä räikeällä tappiolla?
Vinkkaa meille vaikka yhteydenottolomakkeella. -> Race.Fi - Palautteet
D2 Joulukuun tarjous
On ollut positiivista huomata, että D2 alustasarjat ovat liikkuneet Joulukuun aikana usean Joulukuusen alle odottelemaan paketinavausta. Toinen erittäin mielyttävä huomio on, että erikoisalustat kuten ralli-sarjat ovat olleet erittäin kysyttyjä.
Race.Fi - D2 coiloverit
Vems laajakaista ehtii vielä Jouluksi kotiin
Kun kreivin aikaan, vems laajakaistaa saapui iso erä pukinkontissa suoraan luukusta sisään. Kuten todettu, nämä ehtivät vielä mainiosti Jouluksi perille.
Race.Fi - Vems laajkaista- ja egt mittari


Race Performance Oy toivottaa lämmintä Joulua, sekä railakasta uutta vuotta!
- Ari / Ville / Riku / Valtteri