Uutisia 23.12.2010

byUutisia 23.12.2010

Quaife-BMW Edustus toimii viimein
Quaifen lukkojen maailmanlaajuisen yksinoikeuden omaavan Birds Auton kanssa on viimein saatu aikaiseksi sopimus. Saimme tänään aamulla hinnastot ja listat soveltuvuuksista. Hinnasto on nyt verkossa, ja verkkokaupan hinnat on myös päivitetty.
Quaifen hinnaston ja soveltuvuuslistauksen löydät tuosta: Quaife BMW Lukot
Quaifen BMW lukot verkkokaupastamme taas löydät tuosta: Quaife lukkoperät, Bmw, Race.Fi verkkokauppa


Kuvassa: Läpileikkaus Quaifen torsen tyypin lukosta

Ensimmäiset lukot toimitetaan perusvarastomme kera välipäivinä tai heti alkuvuodesta.Hintamme myös BMW:n lukkojen osalta ovat luonnollisesti Englannin listahintoja.

D2 ja rallin F-Ryhmäläinen kohtaavat
D2 tekee tosiaan myös sora- ja asfalttiralliin tarkoitettuja alustasarjoja. Menekki ei luonnollisesti ole ihan yhtä kovaa kuin street sarjoilla, mutta onpa näitäkin eksynyt rallipoluille. Palaute sarjoista on ollut hyvää, ja pari vakioasiakastakin on rallipuolen autonrakentajista saatu.

Alustasarjojen kestävyys rallikäytössä kyseenalaistetaan usein. Alakannakkeiden epäillään hajoilevan tavallista tiuhempaan yms. Toki joskus hajoilevatkin, rallissa sattuu ja tapahtuu eikä mikään kovassa käytössä ole ikuista oli merkki mikä hyvänsä. Seuraavassa on kuva eräästä BMW E36 korista joka teki hieman liian pitkän loikan. Tässä tapauksessa auton alkuperäinen osa petti ennen tolppaa.


Kuvassa: Bmw:n oma valurautainen olka-akseli halkesi, alustan ollessa edelleen käytössä käsittääkseni samassa autossa. Kuva (C) AHV Motorsport

Muutaman lisäkuvan tästä aiheesta löydät kuvagalleriastamme Race.1g.Fi

Vuoden viimeinen uutiskirjoitus
Tämä on tosiaan vuoden 2010 viimeinen uutiskirjoitus. Olemme uutisoineet ajankohtaisista ja tulevista kuulumisista elokuusta lähtien. Lukijoita ja lukijapalautetta on tullut erittäin mukavasti, kiitos siitä kaikille!

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat
24.12.2010 – 2.1.2010 olemme suljettuna. Rahti kulkee kyllä välipäivinäkin, mutta emme päivystä paikanpäällä ellei noudoista erikseen sovita. Maanantaina 3.1 ovet aukeavat normaalisti klo 8.
Tänään töiden piti loppua klo 13, mutta eipä tälle vielä loppua näy =)


*Rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta Teille hyvät lukijat*


Mihin tästä?
Quaife BMW Lukot Quaife lukkoperät, Bmw, Race.Fi verkkokauppa
Race.1g.Fi
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Takaisin edellisille sivuille?
‎» Haku
‎» Haku
‎» Haku
‎» Haku
‎» Haku
‎» Haku