Uutisia 10.12.2010

by


Uutisia 10.12.2010

D2 lähetyshommia, ja tilaushommia tukivarsista
Tälle päivälle saapui taas kohtuullisen kokoinen kasa DeeKakkosta. Tämä päivä meneekin suhteellisen tehokkaasti tämän käsittelyssä, ja Race.Fi tukivarsitilauksen viimeistelyssä jossa tulee taas kunnon kasa varsia varastoon. Cambervarsia on vielä muutamia jälellä, mutta reaktiotankoja yms. huonomman menekin omaavia on alunperin pienemmän määrän takia päässyt jo loppumaan.

D2 ja Quaife joulutilaukset
Eilen uutisoimme seuraavasta D2 tilauksesta, jonka on tarkoitus ehtiä vielä joulukuusen alle. D2 tilauksen deadline on 15.12.2010.
Toissapäivänä uutisoimme Quaifen viimeisen tarjoustilauksen ajankohdasta. Quaifen seuraava tilaus lähtee matkaan maanantaina 13.12.2010. Aikaisemmin uutisoimme, että Quaifen tilaus lähtisi jo tänään 10 päivä, käytännössä tilauspäivän siirrolla maanantaihin ei kuitenkaan ole minkäälaista vaikutusta toimitusaikaan koska britit sulkevat perjantaina jo ajoissa eikä tilausta siten käsitellä kuin vasta maanantaina.
Kummankin tilauksen toimitukset onnistuvat 90% todennäköisyydellä vielä jouluksi. 90% sanon siksi, että näin joulun alla lomat ja sesonki voivat ajoittain sotkea parhaimmatkin suunnitelmat totaalisesti, ja sen kertominen tässä on mielestäni reilua kaikkia kohtaan.

Autoilijan.Blogspot.Com, osa 2
Tämä uudenkarhea blogi on ollut omassa seurannassani siitä lähtien kun sen ensimmäistä kertaa noin kuukausi sitten bongasin. Kirjoituksia on tullut hyvää tahtia. Tässä pari melko mielenkiintoista poimintaa joulukuun kirjoituksista joita on kertynyt jo 11 kappaletta.
Autojenkäsittelytaitoa Japanista, video, noin 4min. Lainaus: ...vielä miten voi käydä kun kahdeksan autoa driftaa lähekkäin...
Porsche museo, kevyt paljon hienoja kuvia sisältävä kirjoitus joka varmasti säväyttää kaikkia autofaneja uskont… ...eikun merkkiin katsomatta.

Hittituote, osa 3
Ensimmäisenä kerroin Vemssistä, viimeksi Nissan 200sx S13/S14 ja Bmw E30/34/36/46 vaihdevälin lyhentimestä. Nyt on vuorossa bensanpaineen säädin.Olemme tuoneet tätä nykyjään 41€ irtoavaa mittarillista säädettävää bensanpaineen säädintä Suomeen satoja kappaleita, ja aina ne tuntuvat loppuvan varastosta. Takuu- ja ongelmatapauksia on tähän mennessä niinkin paljon kuin yksi, jossa moottorikelkan autoon verrattuna moninkertainen värinä teki tepposet. Tässäkin tapauksessa takuu toimi, ja asiakas sai uuden.

Tämä on nissanin ja bemarin shiftereiden tapaan sellainen tuote, että jos lähetyksessä on vielä tyhjää tilaa, ei tarvitse kauaa miettiä mitä lähetykseen voisi täytteetksi pistää.

Paketti sisältää myös käteväksi osoittautuneet laipat joilla alkuperäisen bensakiskon päässä sijaitsevan säätimen voi korvata letkulähdöllä jotta asennuksesta tulee siisti, eikä tarvitse pelata kahden säätimen kanssa. Yksinkertaistettuna bensanpaineen säädin on vain kuristin, joka rajoittaa tankkiin takaisin virtaavan polttoaineen määrää niin, että suutinkiskoon saadaan tietty paine. Paineen nostaminen siis onnistuu myös alkuperäisen säätimen ollessa paikallaan virtausta rajoittavan toimintaperiaatteen takia. Paineen alentaminen voi kuitenkin olla tarpeen joissain harvoissa tapauksissa, kuten päästömittauksessa jossa hetkellisesti painetta alentamalla voidaan seosta laihentaa. Toki auton ohjainyksikkö korjaa tämän nopeasti, mutta päästöistä on siinä vaiheessa usein saatu jo lappu kouraan.
Alkuperäistä säädintä siis ei tarvitse poistaa, itse kuitenkin korvaisin alkuperäisen säätimen laipalla jotta voin varmistua siitä että paineita säätää vain ja ainoastaan yksi säädin oli tilanne mikä hyvänsä.

Toimiva, halpa, universaali sekä käyttökelpoisuus ilmeisesti ovat tämän tuotteen menestyksen takana.

= >Bensanpaineen säädin

Mihin tästä?
Bensanpaineen säädin
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*
Autoilijan.Blogspot.Com