Uutisia 26.11.2010

by


Uutisia 26.11.2010

8220 Whitelinen tuotetta listattu verkkokauppaan
Listasimme urakalla whitelinen tuotteita, ja nyt kaikki Whitelinen tuotteet löytyvät suoraan verkkokaupasta alennetuin hinnoin. Tuotteista on myös saatavilla yli 600 mallikohtaista kuvaa jokaisen tuotteen yhteydessä. Kaikista tuotteista ei edes valmistajalla Ausseissa ollut kuvia, mutta kaikki mikä on saatavilla on nyt nakuteltu tuotteiden lisäksi.
Tsekkaa whitelinen tuotteet tuolta: Whiteline alustan osat

Stri:n tilauksista viikottaisia
Stri mittareiden myynti on kohonnut hienoisesti ja tilaukset voidaan nyt toteuttaa viikottain. Viimeisen parin viikon aikana on alkanut niinsanottu siirtymäkausi jona tilauksia pyritään tekemään viikottain. Lyhentyneen toimitusajan toivomme nostavan tuotteiden myyntimäärää niin, että viikottaista tilausrytmiä on järkevää pitää yllä.
Stri mittarit

Kaikkien aikojen myydyin yksittäinen tuote:
Vems Laajakaista. Vemssi on ollut vuosien varrella varmasti paras yksittäinen tuote. Vems Laajakaista ja egt mittaria on myyty satoja kappaleita autoharrastajille. Tuote on niinsanotusti universaali, eli se käy kaikkiin bensiinikäyttöisiin moottoreihin, sen takia sitä on helppo pitää varastossa aina. Unkarin tehdaskin on ansainnut kiitoksensa tässä menestystarinassa oman nopean toimintansa ja jälkituen toimivuuden takia.
Vems Laajakaista ja Egt

Mihin tästä?

Whiteline alustan osat
Stri mittarit
Vems Laajakaista ja Egt
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*