BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 19.11.2010

2010-11-19 13:50:15 by


Uutisia 19.11.2010

Black Diamondin tehdas vaihtoi omistajaa
Black Diamondin pääkonttori englannissa on vaihtanut omistajaa. Omistaja on Englantilainen, ja alustavat tutustumiset on nyt suoritettu. Vuoden vaihteessa autosport messujen yhteydessä saatamme käydä myös tehdasvierailulla josta saadaan varmasti mielenkiintoista raportoitavaa esiripun takaa.
Toimitukset ovat olleet pari viikkoa katkolla, koska samassa rytäkässä myös englannin Black Diamond päävarasto vaihtoi maisemaa. 11.11 lähtivät kolme-neljä tilaustamme matkaan ja urheilua on siis luvassa kun päästään jumppaamaan useampi sata kiloa jarrulevyjä.

Black Diamond.Fi suomen verkkosivusto

Sivuillamme on nyt poistokategoria
Koska poistettavien tuotteien tilaaminen on ollut hieman hankalaa, löytyvät poistettavat tuotteet nyt suoraan yhden kategorian alta verkkokaupan päävalikosta. Näin myös ne poistuvat ja aikaisemmin listaamattomat tuotteet on helppo klikata ostoskoriin ja tilata pois pölyttymästä.

Quaife ja Whiteline
Quaifen tilauksesta uutisoitiinkin jo aikaisemmin tällä viikolla. Seuraavaa Quaifen lukkoperien tilausta on luvassa kuun vaihteessa. Whitelinen seuraava tilaus on ensiviikolla.
Whiteline tuotteet ja hinnasto
Quaife lukkoperät -kategoria

Avasimme gallerian race.1g.fi
Galleriaa on suunniteltu jo pidemmän aikaa, mutta rajallisen ajan takia sitä ei ole aikaisemmin toteutettu. Avasimme alkuviikosta gallerian jonne ladataan tasaista tahtia kuvia. Nyt galleriasta löytyy noin 130 kuvaa pääosin uudesta myymälästämme. Jos tahdot tutustua myymäläämme virtuaalisesti, pitäisi sen nyt onnistua melko hyvin kuvia selaamalla.
Gallerian linkki löytyy myös sivujemme yläpalkista.
Race.1G.Fi

Uudet tuotteet
Verkkokauppaan lisättiin viimeviikon aikana hyllystä löytyvät Fidanzan poistotuotteet. Loppuvarasto fidanzan kytkimistä ja vauhtipyöristä lähtee nyt paikoin yli 50% alennuksella.
Fidanza tuotteet verkkokaupassa

Mihin tästä?
Whiteline tuotteet ja hinnasto
Quaife lukkoperät -kategoria
Fidanza tuotteet verkkokaupassa
Race.Fi Galleria
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle