BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 5.11.2010

2010-11-05 14:05:53 by


Uutisia 5.11.2010

Black Diamond tilaukset joka keskiviikko.


BlackDiamond jarruja tilataan tehtaalta Englannista joka viikko keskiviikkoisin. Tehdastilaukset viettävät tehtaalla keskimäärin viikon, ja toisen viikon tilaukset viettävät rahdituksen merkeissä.

Useat asiakkaamme ovat kysyneet miksi jokin Black Diamondin tehtaan sivustolla esiintyvä levy ei löydy meidän verkkokaupastamme. Syy siihen että osa levyistä puuttu, on se että niiden saatavuus on kyseenalainen tai tehdas ei ole ilmoittanut sille hintaa. Näin ollen sellaisen tuotteen listaaminen aiheuttaisi turhia tilauksia ja harmia kaikille.
Joissain tapauksissa osan saatavuus on parantunut viimeisen hinnaston luomisen jälkeen, joten kysyä kannattaa toki aina.

Voit selata Black Diamond jarruosia myös blackdiamond.fi sivustolta. Sivu on melko yksinkertainen ja minimalistinen – mallikohtainen tuotelistaus on se tärkein. Tästä pääset vilkaisemaan:
BlackDiamond.Fi *klik*

Blogi: Autoilijan.blogspot.com

* (C) Jore Tikkanen.

Yhteistyökumppanimme ja tuningskenen pitkäaikaisen taustavaikuttajan, Jore Tikkasen blogi http://autoilijan.blogspot.com on uusi ja tiuhaan tahtiin päivittyvä ikkuna autoilijan maailmaan. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, on mukana myös hieman komiikkaa sen harmaan 10-uutistyyppisen raportoinnin sijasta.

Lähiaikoina sivulle on mitä todennäköisimmin tulossa raportteja Vegasin Sema showsta. Käy kurkkaamassa ja pistä sivu vaikka kirjanmerkkeihin mikäli aihepiiri kiinnostaa.

Lue lisää mielenkiintoisesta autoyhdistelmästä
Autoilijan.blogspot.com –etusivu

Autoilijan.Blogspot.Com blogi ei ole Race Performance Oy:n tai sen työntekijöiden ylläpitämä sivusto. Blogista tiedotetaan meidän uutisessamme koska se on mielestämme lukemisen arvoinen ja hyödyllinen sivusto. Keep up the good work Jore, allekirjoittaneesta tuli yksi säännöllinen lukija!


Mihin tästä?
BlackDiamond.Fi
Black Diamond tuotteet Race.Fi verkkokaupassa
Autoilijan.Blogspot.Com
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Mukavaa viikonloppua,
Race.Fi, Willem van Schevikhoven