BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 29.10.2010

2010-10-29 14:26:32 by


Uutisia 29.10.2010

Quaifen tehdastilaus lähdössä 1.11, eli ensi maanantaina
Quaifen seuraava tehdastilaus lähtee käsittelyyn maanantaina, ja ennen maanantaina klo 09.00 tehdyt tilaukset joita ei ole hyllyssä lähtevät tähän tilaukseen. Toimitusaika tehtaalta tuntuu vakiintuvan noin 10 arkipäivään, joista viikko menee tehtaalla paketointiin ja byrokratiaan, toinen taas itse rahditukseen.
Tsekkaa Quaifen valikoima tuosta: Quaife lukkoperät Race.Fi verkkokaupassa *klik*

Race.Fi tuotteita saapunut
Viimein saapui aikaisemmin mainittu iso kasa Race.Fi tuotteita. Tavaraa tuli taas sen verran, että ensi viikonloppuna rakennamme hieman lisää hyllyä ja lokerikkoja kaiken tuon tavaran järkevää varastointia varten. Verkkokaupasta puuttuneet 2” alumiiniputket on myös saatu nyt valikoimiin, 2,5” ja 3” putkiahan tuolla jo olikin.

Race.Fi tuotteet ovat eri tehtaiden valikoimista poimittuja tuotteita, joille kehdataan antaa myös myyntinimike. Tuotteet ovat siis toisin sanoen hyväksi todettuja ja sopiviksi kokeiltuja – tästä valikoimasta et siis löydä tuotteita joiden sopivuuden on arvann... todennut vain toimittavan tehtaan myyntitykki.
Race.Fi tuotteet verkkokaupassa *klik*

Talven aukioloajoissa muutoksia
Aukioloaikamme muuttuvat hieman työntekijäystävällisemmiksi. Nyt avaamme ovet arkisin jo kello 8 ja lopettemme toistaiseksi kello viisi. Toivottavasti tästä muutoksesta on hyötyä sekä meille että asiakkaillemme!


Mihin tästä?
Quaife lukkoperät Race.Fi verkkokaupassa *klik*
Race.Fi tuotteet verkkokaupassa
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 8 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi