BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 20.1.2012

2012-01-20 14:57:33 by


Autosportista kotiuduttu

Viimeviikon torstai ja perjantai menivät allekirjoittaneen osalta reissatessa Birminghamin Autosport international messuilla.
Messut olivat kaikenkaikkiaan tasokkaat, ja mukaan tarttuikin kourallinen uusia tuotteita joita tullaan piakkoin näkemään valikoimissamme. Näistä lisää sitten kun niiden aika on.

Keväällä messuojelmassa on vielä Aasian suunnalla järjestettävä liki tuhat valmistajaa keräävä AMPA.

RedLine shockproof


RedLinen Shockproofia käytetään esimerkiksi suorakytkentävaihteistoissa ja tasauspyörästöissä. Soveltuu myös perinteisiin vaihteistoihin sekoitettuna esim. 75W90 Gear -oiliin. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa sopivuus normaaleihin laatikoihin, sillä shockproof on liian liukasta tavaraa useimmille synkroille. Tässä hieman lisäinfoa:

* 40% pienempi kitkakerroin ja 250% suurempi kuormituksen kesto kuin perinteisillä vaihteistoöljyillä
* Korkea tarttuvuus metallipintoihin. Pinnat eivät "kuivu" pitkässäkään seisotuksessa Shockproofin luoman kalvon ansiosta.
* Tyypillinen lämpötilan pudotus on 15°C-40°C.
* Sisältää orgaanista punaista molybdeenia mikroskooppisina kiinteinä hiukkasina, jotka tekevät "tyynyvaikutuksen"
* Viskositeettiin nähden äärimmäisen suuri pintapaineen kesto

(HUOM! Molybdeeni-emulsion johdosta soveltuu vain märkäsumppuun ja roiskevoiteluun. Vältä käyttöä pumppujen, coolereiden ja suodattimien kanssa. Molybdeenilla on taipumus "kalkkeuttaa" ohuita öljykanavia)

Tarkempia lisätietoja Red Linen Shockproofista löydät * tästä *

RedLine Shockproof * verkkokaupassamme *


ProMotech




ProMotech julkaisee jatkuvasti uusia malleja. Näitä päivitetään sivustollemme sitä mukaa kun niitä tulee. Suruksemme ilmoitamme myös, että ProMotech boksien hinnat ovat tällä euron kurssilla reippaasti länsinaapuriamme halvempia.
Tutustu boksivalikoimaan tuosta: Virityslastut

Avoimet ovet viikon pästä lauantaina




Viikon päästä lauantaina 28.1.2012 pidämme jälleen avointen ovien päivän. Tarjolla on kahvia ja pullaa, tuoteuutuksia messuilta, tarjouksia sekä Dent Doctors Oy oikomassa oveniskemät ja vastaavat odottaessa pikkurahaan.