Gems -tuotteet

by


GEMS ammattilaisten elektroniikka

Uutuutena valikoimassamme ovat nyt myös Gems elektroniikka tuotteet. Gems valmistaa moottorinohjauksia, näyttöjä, dataloggereita, vaihteistojen ohjauselektroniikkaa ja esimerkiksi virranhallinnan järjestelmiä.
Gems tekee myös alihankintaa tunnetuille merkeille, ja Gemsin teknikon sanoja lainaten "Taidamme elektroniikan ja logiikan, joten teemme sitä myös muille joilla kolvi ei pysy hyppysissä"

Tuotevalikoima

Mallikohtaiset yksiköt
Verkkokaupastamme löydät Subarun ja Mitsubishin mallikohtaiset moottorinohjaukset ja keskilukon ohjaimet. Moottorinohjauksissa ominaisuuksia ovat mm. sylinterikohtainen säätö, ja keskilukon ohjaimilla voit säätää lukon toimintaa eri alustoille kuten soralle, lumelle ja asfaltille. Myös jarrutus on boksissa tunnistettavissa, joten esim käsijarrua vedettäessä lukko aukeaa.
Mallikohtaisten sarjojen kanssa käytetään auton alkuperäistä johtosarjaa ja liittimiä.
Kaikki boksit ovat täysin ohjelmoitavissa ja toimitetaan toimivilla esisäädöillä.
Gems keskilukon ohjain Subaru Impreza
Gems ACD ohjain Mitsubishi Evo
Gems Plug-n-play ECU Subaru Impreza
Gems Plug-n-play ECU Mitsubishi Evo

Moottorinohjaukset
Gems valikoimasta löydät ammattitason moottorinohjaimet aina 12 sylinterisiin moottoreihin asti. Ominaisuuksiin kuuluvat myös sylinterikohtainen säätö, automaattinen perussäädön hakeminen ja monet muut ominaisuudet.

Keskilukon ohjain
Gems CDC PWM on alunalkaen suunniteltu Subaru Imprezan keskilukoille joissa ei ole alunperin ohjausyksikköä. Sitä voi kuitenkin käyttää liki kaikkien sähköisesti toimivien keskilukkojen kanssa vaikkapa nelivetoisessa nissan N13 Sunnyssä jos mieli tekee.

Näytöt ja dataloggerit
Suorassakin auringonpaisteessa näkyviä näyttöjä on tarjolla 5 eri versiota. Näillä voit käytännössä korvata auton oman mittariston ja näyttää vain kuljettajan kannalta oleelliset tiedot aina polttoainemäärää myöten. Lisävarustelista on melko mairitteleva, ja tarjolla onkin kaikkea tekstiviestimoduulista alkaen jotta kuljettaja pysyy sekä autonsa että varikon tapahtumista tietoisena. Sanomattakin lienee selvää, että näytöt toimivat kattavana dataloggerina.


Race Performance Oy Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 / info@race.fi
Olemme virallinen Gems edustaja, eli kauttamme saat ammattitaitoisen tuen ja ajantasaisen tiedon tuotteista.