BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Täydellinen jarrupäivitys Black Diamondilta

2020-10-08 15:11:57 by
Jarrusatuloita lukuunottamatta, Black Diamondilta saat kaikki tarvittavat osat jarruremonttiin kuten jarrulevyt, jarrupalat, nesteet ja jarruletkut. Black Diamond jarrupalat ovat vähän pölyttävät ja levyjä on saatavilla esimerkiksi uritettuna tai rei'itettynä.



BD jarrulevyt
Tehokkaat ja näyttävät mustakäsitellyt levyt antavat suojaa korroosiota vastaan sekä ne toimivat esimerkiksi märillä olosuhteilla huomattavasti sileitä orkkislevyjä paremmin. Levyjä on saatavilla urilla, rei'illä tai molemmilla. Uritus (G12) estää lasittumista ja pitää jarrupalan puhtaampana, rei'itys (CD) taas vähentää levyn massaa ja antaa enemmän pinta-alaa lämmön haihtumiselle. Uritetuissa ja rei'itetyissä (COM) yhdistyy molempien levyjen hyödyt eli parempi jäähtyvyys sekä tehokkuus. COM mallisarja on ollut jo pitkään suosituin levymalli Black Diamondin valikoimista asiakkaidemme keskuudessa.

BD jarrupalat
Black Diamondin jarrupaloissa on matala pölyaste ja ne kestävät jopa 520 asteen lämpötiloja alentamatta jarrutustehoa pätkääkään! Palat toimivatkin erinomaisesti myös kilpa tai ammattikäytössä joissa jarrupaloilta vaaditaan paljon. Black Diamondin jarrupalat täydentävät levyjä erinomaisesti, mutta toki ne sopivat yhteen myös muiden levymerkkien kanssa tai vaikka parantamaan jarrutustehoa vakiolevyjen kanssa.

BD teräspunosjarruletkut
Teräspunosletkut ovat viimeinen silaus jarrurempalle, ne parantavat poljintuntumaa entisestään ja polkimesta lähtee ns. löysät pois kun "ilmapallomaisuus" poistuu. Kestävän rakenteen ansiosta letkut toimivat erinomaisesti kilpakäytössä, teräspunos itsessään on ruostumatonta terästä ja kaikki liitokset ovat keltapassivoituja.

Black Diamond jarruosat verkossa:
»» Black Diamond jarrulevyt
»» Black Diamond jarrupalat
»» Black Diamond teräspunos jarruletkut

Jarrupäivitykseen tarvitaan tietenkin myös jarrunesteet, sitäkin löytyy Black Diamond merkkisenä:
»» Black Diamond jarruneste

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi