Optimum Balance tuotteet

by


Valikoimamme kasvaa autoharrastajaystävällisillä tuotteilla: OBP, eli Optimum Balance Products

OBP:n valikoimasta löydät hydrauliset käsijarrut, linjalukot, jarrupaineensäätimet ja pedalboxit kohtuullisin hinnoin. Valikoimassa on myös mallikohtaisia pedalbokseja, mikä tarkoittaa käytännössä auton koriin sopivaa yksikköä jota asennettaessa ei tarvitse rälläkkää, pajavasaraa eikä hitsauskonetta.

Kaikki OBP tuotteet valmistetaan ja kasataan Englannissa OBP:n omassa tehtaassa.

Muutama varma hittituote tähän seuraavaksi


Jarrupaineen säädin 61€, ja linjalukko 37€

Linjalukolla voit lukita linjan jolloin burnikset onnistuvat ilman takajarrujen rääkkäystä. Paineensäätimellä taas voit säätää autosi jarrujen etu- tai takapainoisuutta lennosta.

Jarrupaineen säädin ja linjalukko

Hydrauliset käsijarrut alta satkulla!

Hydraulinen käsijarru on niinsanottu must liki kaikkiin kilpa-autoihin, ja miksei myös katuautoihin mikäli käsijarrua tulee nyittyä tiuhaan. Käsijarru itsessään on täysin laillinen, alkuperäinen käsijarru tulee kuitenkin katuliikenteessä jättää hydraulisen rinnalle.

Autoihin, joissa taakse menee kaksi erillistä jarruputkea, löytyy myös kahdella sylinterillä varustettuja käsijarruja jolloin vakiovarusteet kuten abs tai luistonesto säilyvät täysin alkuperäisenä toiminnallisuudeltaan.

Lisävarusteina käsijarruihin on saatavissa myös samaan pakettiin jarrupaineen säädin, jolloin kahden erillisen namiskan sijaan tarvitset vain yhden yksikön hoitamaan sekä käsijarrun että jarrupaineen säätimen virkaa.

Hydraulinen käsijarru

Mallikohtaiset pedalboksit ja ns. brake bias unitit

Jos et pidä rakentelusta, tai muuten vaan haluat autoosi mahdollisimman sopivan tuotteen, löytyy OBP:n valikoimista mallikohtaisia pedalbokseja sekä lattialle että tulipeltiin asennettavaksi. Pedalboksien hinnat alkavat reilusta kolmesta sadasta, ja lisävarusteena on saatavissa pikasäätö etu/takajarrujen balanssille.

Jos vieläkään et syttynt, löytyy valikoimista myös kätevä alkuperäisen jarrutehostimen paikalle asennettava - luonnollisesti säädettävä - "pedalbox" konehuoneen puolelle. Alkuperäinen poljin säilyy ja asennus on mahdollisimman lähellä vakiota.

Pedalboxit


OBP:n tuotteet ovat järkihankinta autourheilun harrastajille jossa rahaa jää myös muuhun harrastamiseen. Myös ohjeet säätöön ja vinkit käyttöön saat ilman ostopakkoa saman katon alta!

Race Performance Oy Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 / info@race.fi