BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Gates polttoaineletkua ja ABA klemmareita reilusti hyllyssä!

2020-09-24 15:21:15 by
Otettiin tällä viikolla täydennystä polttoaineletkuista ja klemmareista, tarkemmin tämä tarkoittaa sitä että jokaista verkkokaupasta löytyvää polttoaineletkua on tätä kirjoittaessa varastossa. Kamppeita saa tulla hakemaan vaikka heti tai me voidaan myös nakata ne vaikkapa postilla tulemaan :)



Valikoimaan jo pari vuotta sitten tulleet Gates polttoaineletkut ovat olleet hyvin suosittuja, näitä on mennyt ja näitä menee mukavaan tahtiin kokoajan, myydyimpiä jopa reippaat puoli kilometriä. E85 ja metanolin kestävät letkut ovat olleet kaikista suositumpia, näitä on nyt myös otettu varastoon reilummin ja tätä nykyään käytännössä jokainen letkumalli on varastotuote useamman rullan voimin. Myös MINI-ABA järeät RST klemmarit ovat liikkuneet tiuhaan tahtiin letkujen kaverina! Ne ovat normaaleita klemmareita reippaasti järeämpiä ja lähtevät auki pidemmänkin ajan jälkeen.

Saatavilla on erikseen myös upotettavia letkuja tankin sisäisiin asennuksiin. Upotettavan letkun ero on siinä, että perus E85 letku on suunniteltu pitämään E85 polttoainetta sisällään, kun upotettava taas kestämään sitä myös pinnallaan pitkiä aikoja.

Letkut ja klemmarit verkkokaupassa:
»» Polttoaineletkut E85
»» Barricade polttoaineletkut metanolille
»» Upotettavat polttoaineletkut E85
»» ABA RST letkuklemmarit

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi