BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2: Säädettävä ja kestävä alustasarja järkevällä rahalla

2020-07-08 12:05:48 by
D2 alustasarja on erinomainen valinta kadulle ja radalle, sarjoissa on korkeussäätö sekä 36-portainen jäykkyyssäätö. Useissa McPherson malleissa mukana tulee myös camber-säädettävät yläpäät. Suosituimmat alustat hyllyssä, mutta erikoisemmatkin matkaavat meille parissa viikossa tehtaalta ja tilauksia tehdään useita kertoja viikossa.



D2 on kasvattanut suosiotaan Suomessa jo pitkään, etenkin kadulle tarkoitettu Street sarja on monen valinta korvaamaan alkuperäinen väsähtänyt alusta. Korkeus ja jäykkyyssäädettävä alusta on yksinkertaisesti erinomainen kaikille vallitseville olosuhteille Suomessa. Talvikäytössä alustaa saa nostettua halutessaan ylöspäin ja vastaavasti keväällä laskettua takaisin alas vaikkapa kesärenkaiden vaihdon yhteydessä. Jäykkyyssäädöllä mukavuutta saadaan vielä hienosäädettyä vaikka sen mukaan millä tienpinnalla eniten ajelee.

Alustat ovat täysin tieliikennekelpoisia ja kaikkien katusettien (Street) mukana toimitetaan maahantuojanhyväksyntä katsastusta varten, hyväksynnän lisäksi tarvitset konttorille mukaan vain pyöränsuuntaustodistuksen.

D2 alustasarjat verkkokaupassa:
»» Race.fi: D2 alustasarjat

Alustan varaosat:
D2 alustasarjoihin on saatavilla runsaasti varaosia! Hyvin pidettynä D2 kestää pitkään "isältä pojalle" ja iso osa pitkäikäisyydestä tulee myös siitä että saatavilla on runsaasti laadukkaita varaosia. Pidämme varastossa aina mahdollisimman paljon yleisimpiä osia kuten säätörenkaita, työkaluja, suojakumeja sekä jousia.

D2 varaosat verkkokaupassa:
»» Race.fi: D2 varaosat

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi