BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viilennystä kesään Davies Craig vesipumpulla!

2020-04-07 15:07:38 by
Tuleviin kesän helteisiin isommatkin moottorit viileäksi Davies Craig sähköisillä vesipumpuilla. Yleisimmät mallit löydät meiltä varastosta!



Lisää luotettavuutta jäähdytyksen toimintaan Davies Craigin valmistamilla sähköisillä vesipumpuilla. Voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä pelkästään sähköistä vesipumppua. Malleja löytyy aina 15-150l/min väliltä, pienimmät mallit on varustettu nylonrungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella.

Vesipumppuja saa ostettua yksittäin, tai pakettina ohjausyksikön kanssa. Kaikki paketit sisältävät asennussarjan. Ohjausyksikkö mahdollistaa nesteen virtausnopeuden säädön ja halutessaan myös flektin säädön. Nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin, että pumpun saa jätettyä pyörimään tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Flektin saa taas käynnistymään haluamassasi lämpötilassa joka on säädettävissä.

Yleisimmät pumput löytyvät lähtökohtaisesti varastosta (ohjausyksiköllä ja ilman). Täydennystä otetaan viikottain varastoon.

Davies Craig sähköiset vesipumput verkkokaupassa:
»»Davies Craig sähköiset vesipumput

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa viikkoa!
- Ari / Race.Fi