Uutisia 4.11.2011

by


Red Line hintoja tarkistettu

Tämän viikon aikana tarkistimme myydyimpien Red Line tuotteiden hintoja. Hinnoittelimme myydyimmät tuotteet nyt astetta harrastajaystävällisemmin koska ostamme näitä usein laatikoittain ja säästämme siten itsekkin hivenen.
Öljytarpeissasi kannattaa katsoa Red Line öljyjen valikoimaa

Black Diamond kytkimet lisätty

Jos kytkimen hankinta on ollut mielessä, mutta sopivaa kytkintä ei ole löytynyt tai se on ollut turhan kallis, on Black Diamondilla tähän oiva apu. Orgaanisia, kevlarista tai sintratusta materiaalista valmistettuja kytkimiä on lisätty melkoinen määrä verkkokauppaamme josta löydät nyt kytkimen lähes autoon kuin autoon.

Black Diamond kytkimet

Quaifen vaihteistot ja vahvistussarjat

Vaihteistomurheita? Quaifella on kokonaisia vaihteistoja ja alkuperäisiin vaihteistoihin tarkoitettuja vahvistussarjoja melkoinen määrä. Lisäsimme kauppaamme vaihteistoja ihmeteltäväksi, ja vahvistetutkin sarjat saataneen sinne pikaisesti. Vahvistussarjojen hinnat alkavat noin 500€ lukemasta ja keskiverto kitin hinta on noin 1500 – 2500€. Sarjoja on saatavilla myös suorahampaisina. Tehonkesto on sarjoilla myös vakiota korkeampi, joten jatkuvasti poikivaan vaihdelaatikkoon löytyy tästä hyvä apu.

Quaife vaihteistot

K&N Kartiosuodattimet

Tehokkaisiin autoihin suositut K&N kartiosudattimet on lisätty verkkokauppaamme vaikka ne ovat toki olleet valikoimissamme jo pitkään. K&N:n suodattimista löydät isot ja pienet kartiot kaiken kokoisilla lähdöillä. K&N:ltä saat suodattimet jopa niin että lähtö ei ole suorassa vaan tietyssä kulmassa, tämä helpottaa asennusta ahtaisiin konehuoneisiin ja saat suodattimet juuri siihen mihin tahdot.

K&N Kartiosuodattimet

Eibach B12 sarjat

Bilstein B12 iskuvaimentimin ja Eibach Pro-Kit tai Sport-Line jousin varustetut huiman suosion saavuttaneet alustakitit on lisätty verkkokauppaan. Hinnoittelu on kuluttajaystävällinen ja Bilsteinin pitämän noin 1200€ ohjehinnan alle päästään Eibachin kanssa reilusti – paikoin alle 700€ ja keskiverona noin 800€.
B12 sarjat soveltuvat käyttöösi mikäli et tarvitse säädettävyyttä ja tahdot autosi sopivalle korkeudelle perinteisiä madallusjousia paremmalla ajettavuudella.

Eibach B12 Pro-Kit ja B12 Sport-Line

Mistä tuleekaan Citroen merkin logo?

Kaikkea pikkuruista nippelitietoa karttuu aina silloin tällöin, ja tämäkin tieto on aivan pakko olla todellisen automiehen hallussa:Citroen valmistii mm. näitä nuolihammaspyöriä joista sen logo perimätiedon ja laajojen tutkimustemme perusteella juontaa juurensa. Lisää automerkeistä seuraavassa kirjoituksessa, nämähän kuuluvat yleissivistykseen =)


PS. Huomenna ovat sitten kaupat kiinni, eli kipin kapin ostoksille mikäli jääkaappi on tyhjillään.