BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Race Performancen toiminta epidemiassa jatkuu normaalisti

2020-03-19 10:17:00 by
Asiakkaiden ja sidosryhmien näkökulmasta toimintamme jatkuu normaalisti.

Olemme siirtyneet 18.3. alkaen hajautettuun toimintaan, jolloin riski siitä, että me toimisimme osana samaa infektioketjua, minimoidaan niin yrityksen toimintakyvyn, kuin asiakkaiden turvallisuuden ja kansallisen taudin leviämisen näkökulmasta. Myymälässämme on paikalla yksi henkilö, ja muut ovat etätöissä.

Huhtikuun harrasteautomiitti on peruttu.
Palaamme tapahtumiin tavanomaiseen rytmiin, kun kansallinen tilanne sen sallii. Tällä hetkellä huhtikuun tapahtuma on peruttu, ja toukokuun tapahtumasta tehdään päätökset, kun tilanne tarkentuu.

Myymälässämme kiinnitetään erityistä ja säännöllistä huomiota hygieniaan.
- Maksupääte, ovenkahvat ja muut usein kosketut pinnat desinfioidaan.
- Pakkauspöytä ja -välineet desinfioidaan, jotta lähetykset ovat turvallisia.
- Henkilökohtainen hygienia kuten käsienpesu korostetusti.

Myymälässä voi asioida normaalisti. Asiakkaille on tarjolla myös käsidesiä, jota pyydämme käyttämään.

Asiakaspalvelu, puhelin ja sähköpostiliikenne toimii normaalisti. Pyydämme kuitenkin yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse, sillä hajautetussa toiminnassa vain yksi meistä on kerrallaan puhelimen ääressä, ja samalla henkilöllä on vastuu myös lähetysten pakkaamisesta. Sähköpostien vasteaika hajautetussa toiminnassa lyhenee.

Pakettiliikenne toimii normaalisti. Pakettiliikenne toimii sekä kotimassa että ulkomailta tulevissa lähetyksissä normaalisti. Saatavuusongelmia siis ei näillä näkymin ole näköpiirissä, ja varastomme on myös hyvällä tasolla.

Kotiin toimitettavien lähetysten (Posti14) hinnat on laskettu tavallisten pakettien (Posti16) tasolle kotimaassa. Pyrimme tällä ehkäisemään pakettien keskitetystä noudosta koituvia tarpeettomia kontakteja.

Riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden toimitukset. Jos sinä tai perheenjäsenesi kuulutte riskiryhmään (yli 70 vuotta, keuhkosairaus tai muu merkittävästi riskiä kohottava seikka), tarjoamme kotiin toimituksen ilmaiseksi. Tilauksen voi tilata normaalisti, ja kotiin toimituksen hinta (posti 14) palautetaan, kun tilauksen lisätiedoissa mainitaan tästä. Emme pyydä keneltäkään henkkareita tai todistuksia, mutta toivomme samalla riskiryhmään kuulumattomilta selkärankaa ja itsekunnioitusta olla käyttämättä tässä poikkeustilanteessa nimenomaan apua tarvitseville kohdennettua apua.

Ylireagointia vai ei?
Toivon että tämä on ylireagointia, mutta samalla pelkään, että ei. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi. Me voimme kuitenkin joka tapauksessa kantaa kortemme kekoon, sekä huolehtia toimintakyvystämme – se on aivan kaikkien etu, eikä ole keltään pois.

Willem van Schevikhoven
Yrittäjä
Race Performance Oy