BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Vannevalitsimella sopiva kesävanne löytyy hetkessä

2020-03-05 13:00:25 by
Vannevalitsimella sopivan kokoisten ja väristen vanteiden löytäminen käy muutamalla klikkauksella. Valitse vain halkaisija, leveys, pulttijako ja/tai et. Lisäksi vanteita voi myös suodattaa eri vannemerkeillä, esimerkiksi Rota, JR tai XXR.



Vannevalitsimella löydät sopivan kokoiset vanteet helposti, sillä karkeasti 150 vanneartikkelin selaaminen yksitellen ei vain ole järkevää jos kokotiedot ovat tiedossa. Vanteita pystyy selaamaan edelleen myös vanhaan tuttuun tapaan, eli tuotemerkkien tai tuoteartikkeleiden kautta :) Lähtökohtaisesti kaikkia saatavilla olevia vannemalleja on reilusti keskusvarastolla, jolloin toimitusaika jää jopa alle viikkoon.

Ajoimme noin viikko sitten uudet Japan Racing listat sisään, eli kaikista uusimmatkin mallit löytyvät nyt verkkokaupasta. Rotat ovat työn alla ja uusi lista uusien mallien kera putkahtaa verkkokauppaan ihan lähitulevaisuudessa. Vannetilauksien mukana toimitetaan soviterenkaat vanteiden lisäksi ja Rota vanteissa lähetykseen kuuluu myös pultit/mutterit, mikäli auton specsit on lisätty tilausvaiheessa.

Vannevalitsimeen pääsee klikkaamalla banneria tai sitten tästä:
»» Race.fi: Vannevalitsin

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mahtavaa Torstaita!
Riku / Race.Fi