Uutisia 28.10.2011

by


Kytkintarjonnasta

Meiltä kysytään ajoittain myös yksittäisiä kytkinpakettien komponentteja kuten pelkkää levyä tai painelaakereita. Vaikka yleisesti mainostamme ja listaamme kokonaisia kytkinpaketteja, ovat yksittäisetkin komponentit ja varaosat toki saatavissa. Sama koskee tietenkin kaikkia muitakin osakokonaisuuksia, eli esimerkiksi Vemssistä saa myös erikseen antureita. Tämä siis noin yleisesti tarjonnastamme, koska tiedämme ettei lähestulkoonkaan aina ole tarvetta vaihtaa koko kokonaisuutta vaan kytkimestä saattaa olla vaihtokunnossa vaikkapa vain levy.

Calixin lämmittimiä valikoimiin

Tänään aamulla töihin lähtiessä olivat kaulaliina ja hanskat jo ihan hyödyllinen varuste. Lisäsimme männäviikolla valikoimiimme Calixin lämmittimiä kolmea eri mallia. Näistä voi ihan auton koon mukaan valita sopivan puhaltimen lisäämään vähän mukavuutta talviaamuihin.
Mikäli autostasi puuttuu kokonaan lohkolämmitin tai sisätilanpistoke, saat toki isommastakin kokonaisuudesta tarjouksen.
Calix sisätilan lämmittimet

Alustapaketit ja tarjouspyynnöt

Kun talvi tekee tuloaan ja yhä useampi auto on pukeilla odottamassa jos jonkinlaisia muutoksia, kannattaa mahdollisesti vaihdettavista alustan osista pyytää tarjous könttänä koska saat meiltä saman katon alta kaiken coilareista pyöränlaakereihin. Alustan osien valikoimaan kuuluvat siis D2 Coilarit, Eibach jouset ja iskarit, Race.Fi tukivarret, Whitelinen hurja valikoima ja ihan perinteiset tarvike- ja varaosat.

Pikku Twitteriä

Facebookin lisäksi löydät meidät nyt myös Twitteristä. Twitteriin, kuten Facebookkiinkin lisätään pieniä tilapäivityksiä siitä mitä meidän arkipäiväämme kuuluu. Liity tilaajaksi tai faniksi niin olet aina ajan hermolla.

Jytky: Autoilijat yllättivät talven!

Jos Halloweenin temmellykseltä jää aikaa eikä koko ukko tutise juhlinnan jälkeisenä aamuna, on nyt melkolailla hyvä aika alkaa talvirenkaiden vaihtoon. Virallisesti talvirenkaiden käyttöaika alkaa 1.11 ja loppuu maaliskuun loppuun tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, sillä poikkeuksella että kelien salliessa tai vaatiessa saa renkaat vaihtaa tarpeen mukaan. Tiistainahan on jo ensimmäinen päivä ja aamuisin voi olla liukasta, joten hyvissä ajoin vaihdetut talvirenkaat ovat paras vakuutus yllättävien liukkaiden varalle. Olen itse pari kertaa joutunut mustan jään uhriksi, ja täytyy todeta että ensimmäinen autoni, eli Volvo 460, vei kyllä kuskia melko tehokkaasti. Tiellä pysyttiin, mutta onneksi ei tullut ketään vastaan.

Ja niin tosiaan, tänä viikonloppuna juhlitaan Halloweeniä, eli muinaisten Kelttien mukaan henget ovat liikkeellä ja talvi on virallisesti alkanut. Jos asusteet ovat vielä avoinna, voitaneen lukijoiden keskuudessa suositella - mitenkään ammattiryhmää mollaamatta vaan huumorilla - vaikkapa katsurin, tutkaavan poliisin tai tullin autoverovirkailijan pukua - pelko porukassa on taattu :D

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi