BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Race.Fi: Hyvää joulua!

2019-12-19 17:04:34 by
Olemme viettämässä joulua sekä uutta vuotta seuraavasti: 24.12 - 26.12 ja 31.12 - 1.1. Välipäivinä olemme paikalla normaalisti ja rahdit sekä tilaukset kulkevat tuttuun tapaan, eli nopeasti! Perjantaina 20.12 lähetetyt tilaukset ehtivät perille jouluksi Postilla!


Quaife lukot ylsivät ennätysmyynteihin!
Quaife lukkoperiä on myyty runsaasti enemmän tänä vuonna kuin minään muuna vuonna aikaisemmin. Sen eteen on tietenkin paiskittu hulluna töitä!

Quaifen ATB lukkoperä on markkinoiden paras katu- ja ratapäivälukko. Quaife lukkoperä on hiljainen, sillä on elinikäinen takuu ja se soveltuu loistavasti sekä katuajoon että ratakäyttöön!

Me olemme lisäksi valtuutettu huolto/tarkistuspiste Quaife lukkoperille!
»» Race.fi: Quaife lukkoperät



TT-Thermo letkulämmitin pitää huolen siitä että jäähdytysneste ja sitä myöten moottori on aina tarpeeksi lämmin kovallakin pakkasella. Yksinkertaisuudessaan TT-Thermo on letkulämmitin autoon jossa on kiertovesipumppu samassa, eli neste kiertää moottorissa.
»» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Tänä vuonna emme lähettäneet joulukortteja, vaan lahjoitamme joulukorttirahat (100,00 €) sotaveteraanityöhön VETRES Keski-Uusimaa -yhteistyöorganisaatiolle.

Haluamme myös kiittää kaikkia asiakkaitamme menneestä vuodesta ja toivottaa erinomaista loppuvuotta!

Jouluisin terveisin,
Riku, Wille, Ari ja Jaana