Uutisia 21.10.2011

by


Race Performace Oy 5 vuotta!

Viime maanantaina 17.10.2011 tuli kuluneeksi tasan viisi vuotta siitä kun Race Performance perustettiin. Alunalkaen toiminta hoitui allekirjoittaneen toiminimellä vuoden 2008 kevääseen saakka jolloin yritysmuoto vaihtui osakeyhtiöksi työntekijöiden palkkauksen ja yleisen selkeyden takia. Alkuperäinen toiminimi on toki sekin jäljellä, mutta sillä ei ole mitään toimintaa.
Vuosien varrelle on mahtunut kaikenlaista, sekä hyviä että huonoja juttuja. Nyt taaksepäin katsellessa on mukava kerrata vaiheita siitä muutaman pahvilaatikon varastosta tähän päivään ja varastohallilliseen tuotteita. Kiitos kaikille asiakkaille, ystäville, yhteistyökumppaneille ja muille hengareille mahtavista viidestä vuodesta, ja tehdään tulevista vuosista vielä mahtavampia!


Lukkoa talviliukkaille

Talviliukkaiden lähestyessä lukkoperästä tai –keulasta tulee monelle hallitseva ajatus, eikä turhaan. Lukolla pääsee etenemään ja talviautoilu on monesti astetta hauskempaa kun luisut eivät ole arvaamattomia vaan tulevat kuskin toiveen mukaan vain silloin kun halutaan leikkiä.
Quaifen torseni on etenkin Suomen oloissa hyvä valinta koska levylukoista poiketen se ei tee pyöristä yhtä puuta ja aiheuta totaalista sivuttaispidon menetystä. Kaasua painamalla sladin saa aikaiseksi, mutta veto menee pitävälle pyörälle noin 70% suhteessa jolloin auto etenee ilman luisuja aiheuttavia sivuttaispidon menetyksiä.

Quaife lukkolaitteet


Tilpehöörejä

Kuten osalla foorumeista maanantaina uutisoitiin, on valikoimassamme paljon sellaisia täsmätuotteita jotka saavat osakseen vähemmän huomiota koska niille ei ole varsinaisesti omaa ketjua tai mainossuunnitelmaa. Näistä tuotteista löytyy kuitenkin huomattava määrä tarkoin valittuja tuotteita kuten esimerkiksi maanatain kirjoituksen aiheena olleet Catcon virityskatalysaattorit joita kaikkia on tällä hetkellä varasto pullollaan. Samaan täsmätuotteiden kategoriaan voidaan myös laskea Vems tai vaikkapa Scangauge joka on OBD2 yhteensopiva työkalu erilaisten vikakoodien ja anturiarvojen tarkasteluun ja nollaukseen. Verkkokauppaa kannattakin tarkastella myös pintaa syvemmältä koska nämä nippelit jäävät monelta täysin huomaamatta.


Tuoteselosteita

D2 ja Black Diamond tuoteselosteita päivitettiin tällä viikolla. Tuoteselosteita muokattiin vähän ajankohtaisemmiksi ja niihin lisättiin myös usein kysyttyjä tietoja.

Mihin tästä?
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race.Fi / Ville