BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Quaife lukkoja reilusti hyllyssä

2019-11-12 10:52:41 by
Lukkoperiä löytyy meiltä runsaasti hyllystä ja niitä on mennyt senkin verran hyvin että tänään laitettiin vielä uutta kuormaa tulemaan. Varsinkin eräät BMW lukkomallit ovat olleet niin suosittuja että välillä tulossa oleva kuorma on myyty kokonaan ennen saapumista.



Quaife ATB on yksinkertaisesti markkinoiden paras katu ja ratapäivälukko elinikäisellä takuulla. Perä on hiljainen katukäyttöä ajatellen, mutta toimii todistetusti myös radalla mukisematta - toki vaativaan käyttöön suositellaan lähtökohtaisesti aina levylukkoa vaikka potkua molemmat kestävät kyllä varmasti tarpeeksi.

Me halutaan pitää toimitusajat lyhyenä ja tämän vuoksi napataankin (sesonkina varsinkin) kuormia parikin kappaletta viikossa, jotta saadaan pidettyä etenkin suosituimpien yksiköiden saatavuus hyvänä, koska eihän sitä koskaan tiedä milloin lumi ja liukkaat tulevat koko maahan ;) Quaifen avustuksella päästään tarvittaessa myös lintassa, mutta se helpottaa myös liikkeelle lähtöjä kun voimaa siirretään aina pitävämmälle pyörälle.

Quaife lukkoperät verkkokaupassa:
»» Race.fi: Quaife lukkoperät

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi