BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Laadukas lisämittari myös talvikäyttöön!

2019-10-29 16:52:48 by
STRI mittarit passaavat niin katukuskille kuin kilpakäyttöön, laadukas askelmoottori takaa tarkan arvon kaikissa olosuhteissa - myös Suomen talvessa ;) Mittareita on saatavilla eri ledi ja pohjaväreissä sekä kirkkaalla tai savulinssillä.



STRI maailman parhaita lisämittareita joita markkinoilla on! STRI DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä tarkalla askelmoottorilla, joka takaa varmasti oikean arvon aina! DSD mallisarjaa käytetään paljon kisapuolella jossa mittareilta vaaditaan paljon eikä virhelukemat ole suotavia.

Nämä ovat päällä ollessaan hyvinkin hiljaisia, käytännössä ajossa täysin äänettömiä - täysin automaattinen kalibrointi aina virtojen uudelleenkytkettäessä takaa mahdollisimman virheettömät tulokset joka kerta. STRI mittareita on saatavilla eri pohja että lediväreissä tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Keskitimme aikanaan STRI mittareiden varastoinnin 52mm mustataustaiseen kirkaslasiseen sarjaan joka on ylivoimaisesti ollut tähän mennessä kaikista suosituin combo. Muut kuin varastomittarit matkaavat meille nopeasti Euroopasta aina tarvittaessa, käytännössä ihan muutamassa päivässä.

Kaikki STRI lisämittarit verkkokaupassa:
»» Race: Stri lisämittarit

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa tiistaita!
- Riku / Race.Fi