BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Race.fi tuotteita on reilusti omassa varastossa

2019-08-20 10:13:22 by
"Race.fi" on oma tuotemerkkimme jonka alle keräämme kaikista fiksuimmat tuotteet useilta eri tehtailta. Kaikki myymämme tuotteet ovat toimivaksi todettuja sekä olemme painottaneet etenkin tuotteiden nopeaan saatavuuteen ja edullisiin hintoihin. Alle on listattu muutamia maistiaisia siitä, mitä valikoima pitää sisällään.



Ratin pikairroituskeskiö


Pikairroituskeskiö astetta näppärämpään ajeluun! Keskiö on varustettu 6x70 ja 6x74mm tuplajaolla, eli se sopii yhteen useimpien rattien kanssa, esimerkiksi valikoimistamme löytyvien Luisin ja Race.fi rattien kanssa. Irroitusmekanismi on turvallinen ja oikeasti toimiva, se vaatii kaksi kättä ja on kiinnitettynä jämällä. Pikairroituskeskiö asennetaan mallikohtaisen keskiön "päälle", eli se on käytännössä yhteensopiva kaikkiin autoihin.

»» Race.fi pikairroituskeskiö


Race.fi ohjauspyörä, mokka


Mokkaratti sopii mainiosti esimerkiksi Luisi keskiön kanssa yhteen ja hillityn ulkonäkönsä ansiosta myös moneen eri autoon. Ratti on edullinen mutta laadukas sekä toimivaksi testattu - tämän löydät myös lähes poikkeuksetta aina varastostamme.

- Mokkapintainen kehä
- Halkaisija 350mm
- Syvyys 71mm
- 3-puolainen ohjauspyörä
- 6x70mm jako.

»» Race.fi ohjauspyörä


Vaihdevälinlyhennin


Vaihdevälin lyhennin parantaa tarkkuutta ja poistaa väljyyttä lyhentämällä vaihdeväliä 25-40%, eli yksikertaisesti esim vaihto kolmoselta nelosvaihteelle on liikeradaltaan silloin lyhyempi. Asennus on yleensä helppo homma, vanha pois ja uusi tilalle! Varastosta löytyy lyhentimiä suoraan muun muassa BMW, Nissan ja VAG autoihin. Osa malleista on tällä hetkellä myös reilussa alennuksessa, hinnat alkaen 29,90 €.

»» Race.fi vaihdevälin lyhennin


Kaikki Race.fi tuotteet verkkokaupassa:
»» Race.fi tuotteet

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Neljäs harrasteautomiitti 22.8.2019
Tässä kuussa tarkemmin ottaen tänä torstaina 22.8.2019 järjestetään tämän vuoden neljäs harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 22.8.2019

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku