BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 8.10.2010

2010-10-08 15:45:23 by


Uutisia 8.10.2010

BlackDiamond.Fi avattu


Blackdiamond.fi on jo vanha sivusto, mutta nyt se sai osakseen faceliftin. Sivuston tarkoitus on olla portaali jonne kerätään pähkinänkuoreen kaikki hyödyllinen tieto tuotteista. Kaikkia tuotteita on mahdollista myös tilata suoraan sivustolta.

Jos jarrujen päivitys on sinulle ajankohtainen, huomaathan että
kaikille jarrupaketeille myönnämme 10% pakettialennuksen. Jarrupaketilla tarkoitetaan tilausta joka sisältää kahdet levyt ja kaksi sarjaa paloja.
Miten alennus sitten saadaan käyttöön? Mainitse tilauksesi lisätiedoissa pakettialennuksesta, jolloin me vähennämme tilauksestasi pakettialennuksen kun se käsitellään.

Useimpia paljon kysyttyjä jarrulevyjä löytyy suoraan meidän varastostamme, muutoin toimitusaika tehdastilauksilla on 2-3viikkoa. Teemme tehdastilaukset joka keskiviikko, tehtaalla menee noin viikko ja rahdissa toinen viikko. Varastosta löytyvät tuotteet toki toimitamme saman tien.
Varastoimme pääosin combimallisia levyjä koska se on ylivoimaisesti kysytyin malli.

Mallien selaus hintoineen löytyy suoraan etusivulta. Tästä pääset vilkaisemaan:
BlackDiamond.Fi *klik*

Quaifea, Whitelineä, Race.Fi tuotteita, D2:ta ja Cuscoa
Ensiviikon loppupuoliskolla saapuu viisi isoa lähetystä tavaraa. Harmillista kyllä, tilauksissa tapahtuu usein tälläisiä sykäyksiä. Sähköposteihin ja puhelimeen vastataan normaalisti, joskin kiirettä tässä tulee pitämään.
Race.Fi tilauksen mukana tulee mm. 1000kpl täydennys klemmareita, ja lähes 200 kappaletta alumiiniputkia. Kaikkia silikoneja onkin jo varastossa.

Mihin tästä?
Race.Fi, silikonit, alumiiniputket ja klemmarit *klik*
BlackDiamond.Fi *klik*