BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Palvelut, Sivu 1

Vikakoodien luku ja nollaus Pornaisissa

Hinta: 20,00 €
Kesto: odottaessa, noin 10 min.
Mihin: OBD2 yhteensopivat autot (useimmat vm. 96/98 -> autot)

Luemme ja nollaamme auton vikakoodit / vikavalon OBD2 yhteensopivista autoista. Etsithän valmiiksi OBD2 liittimen sijainnin autosta (yleensä kuskin jalkatilassa).

Luvun yhteydessä saat yhteenvedon vikakoodeista jotka löytyvät vikamuistista. Vikakoodien nollaus kuuluu hintaan, mutta on muistettava että vikakoodin nollaus ei korjaa itse vikaa ja vikavalo voi syttyä uudestaan tai olla sammumatta, jos sen aiheuttanut ongelma toistuu tai on koko ajan päällä.

Merkkikohtaisten järjestelmien, esim. airbag valon nollaus ei tällä hetkellä onnistu. Sinua ei tietenkään veloiteta mikäli vikakoodeja ei pystytä lukemaan.

Luku tehdään aukioloaikojemme puitteissa ilman erillistä ajanvarausta.

Reittiohjeet ja yhteystiedot: Yhteystiedot -sivulta.


Pienosien ruosteenpoisto

Hinta: 10,00 € + 1 €/kg
Kesto: noin 24 tuntia.
Mihin: Pienet max 35 x 35 x 15cm rautaiset osat

Pienosien ruosteenpoisto tehdään Evaporust kylvyssä joka liuottaa ruosteen itseensä. Liuos on ph-neutraali ja myrkytön eikä vaadi neutralointia jälkeenpäin happokylpyjen tapaan. Käsittely ei poista tervettä metallia eikä vahingoita tiivisteitä joten se sopii myös mittatarkoille osille.

Käsittely soveltuu kaikille rautaisille osille kuten jarrusatuloille, -levyille ja -kilville, tukivarsille sekä muille osille jotka mittojen mukaan mahtuvat kylpyyn. Onpa kylvyssä puhdistettu jopa säädettäviä alustasarjoja. Pahasti ruostuneet osat suosittelemme jättämään viikonlopun yli käsittelyyn.

Osat voi tuoda meille ilman ajanvarausta. Osien tulee olla irtoruosteesta ja rasvoista puhdistettuja sekä nesteistä tyhjennettyjä. Isot osakokonaisuudet kannattaa purkaa käsittelyn nopeuttamiseksi.

Saat osat takaisin pestyinä ja halutessasi kevyesti öljyttynä.

Reittiohjeet ja yhteystiedot: Yhteystiedot -sivulta.

Kysy tuotteet myynnistämme

Tässä kategoriassa ei ole verkkokauppaan listattuja tuotteita. Kysy tämän kategorian tuotteet myynnistämme.

Yhteydenotto

BC Motors Oy / Race.fi

Kisällintie 4, 04500 Kellokoski
Finland
☎ 020 790 2 790
✉ info@race.fi
☛ www.race.fi

Lue tästä keitä me olemme ja mitä me teemme: tietoa meistä.