Kemikaalit ja puhdistusaineet, Sivu 3

Kemikaalit ja puhdistusaineet, Sivu 3
Kemikaalikategoriasta löydät pesuaineet, jarrunesteet ja monet muut tarvikkeet huoltoon ja puhdistukseen. Kaikki tuotteet ovat tarkoin valittuja, joten täältä et löydä pilipalilitkuja vaan toimivia laatutuotteita.

Sonax silikoonispray tarjouksessa alkaen 6.00 €

1tuote(tta)tarjouksessa alkaen 6.00 €
Sonax silikoonispray
Sonax silikoonispray Kirkas, puhdas voiteluaine kumi-, muovi- ja metalliosille.KÄYTTÖKOHTEET: Kunnossapito- ja asennustöihin. Helpottaa kumi-, muovi- ja metalliosien, esim. jäähdyttimen- ja ilmaletkujen asennusta. Vähentää eri materiaalien välistä kitkaa ja kitinää. Suojaa sähköliitokset kosteudelta. Antistaattinen ja likaa hylkivä. Estää kumitiivisteiden jäätymisen.OMINAISUUDET: Läpinäkyvä, kitkaa vähentävä ja kosteutta poistava synteettinen silikoniöljy, jolla on erittäin hyvät tunkeutumisominaisuudet.
» Osta tai lue lisää

Evaporust ruosteenpoistaja alkaen 34.90 €

2tuote(tta)alkaen 34.90 €
Evaporust ruosteenpoistaja
Evapo-rust Poistaa kaiken ruosteen tehokkaasti ja perusteellisesti. Evapo-Rust on vesiliukoinen, uudelleen käytettävä, myrkytön, palamaton, pH-neutraali ja biohajoava. Sen toiminta perustuu selektiiviseen kelaatioon, jossa suuri synteettinen molekyyli imee itseensä rautaoksidia eli ruostetta.Käyttöohje Lämpötilan on oltava vähintään +18 C, esipuhdista likaiset ja öljyiset osat. Upota kappale kokonaan liuokseen ja anna vaikuttaa 1-12h. Tarkista edistyminen säännöllisesti. Lopuksi huuhtele puhtaalla vedellä ja
» Osta tai lue lisää